بیش از 10 سال ما به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. اونوم یک آژانس سئو محور مبتنی بر ارزش گذاری است.

اطلاعات تماس
سئو و بهینه‌سازی سایت

الگوریتم سندباکس چیست؟ چطور از آن خارج شویم؟

الگوریتم سندباکس چیست؟ چطور از آن خارج شویم؟

در هر دقیقه چیزی حدود 300 تا 400 سایت جدید در دنیای وب ساخته می‎‌‌‌شود و این نشان دهنده شدت رقابت میان کسب و کارهای مختلف است. اما سؤال اساسی اینجا است که آیا تمام این وب‎‌‌سایت‎‌‌ها پس از راه اندازی، کار خود را به شکل بلند مدت ادامه می‌‏دهند؟ در پاسخ باید گفت: خیر. بسیاری از آن‏‌ها پس از گذشت چند ماه، هیچ فعالیت خاصی روی سایت خود انجام نمی‏دهند و به همین دلیل گوگل، الگوریتم سندباکس خود را برای حل این معضل ابداع کرد.

می‎پرسید الگوریتم سندباکس چیست؟ در ماه‏‌های اولیه راه اندازی سایت، گوگل وب‎سایت‎‌‌ها را در سند باکس یا زمین بازی کودکان قرار می‎‌‌دهد تا نسبت به ادامه فعالیت‏‌های سایت و تولید محتوای آن اطمینان پیدا کند. در واقع کار اصلی سندباکس گوگل این است که سایت‏‌های تازه کار با روش‌‎هایی مثل سئوی کلاه سیاه، به سرعت به رتبه‌‏های اول گوگل راه پیدا نکنند. اما چطور و چگونه؟ تا انتهای این مطلب از دیجیتالیکس همراه ما باشید تا بیشتر در مورد سندباکس گوگل و نحوه کارش بدانید.

الگوریتم سندباکس چیست؟

Sandbox، یکی از الگوریتم‌‏های بسیار کارآمد گوگل است که در ماه مارس سال 2004 به سایر الگوریتم‌‏ها اضافه شد. شیوه کار این الگوریتم به این شکل است که سایت‏‌های تازه وارد به دنیای وب را به مدت یک الی 4 ماه را مورد برسی قرار می‎دهد و پس از گذشت این مدت، آن‏‌ها در نتایج جستجو نشان می‌‎دهد.

همانطور که می‌‎دانید، گوگل با روی کار آوردن هر یک از الگوریتم‌‎های خود قصد دارد تا تجربه کاربری را افزایش داده و به بالاترین سطح موجود برساند. در همین راستا، با استفاده از سند باکس، عملکرد سایت‌‎های نوپا را بررسی کرده و مانع از ایجاد محتواهای اسپم می‎شود.

با این حال گوگل تا زمانی که نسبت به عملکرد سایت‌‎های تازه وارد به دنیای وب اطمینان نیابد؛ به آن‎‌ها اجازه نمی‎‌دهد تا در برخی از کلمات کلیدی پرطرفدار رتبه بالا دریافت کنند و پس از گذشت مدت زمان اشاره شده (1 تا 4 ماه) آن‎‌ها را از Sandbox خارج می‎‌کند.

الگوریتم سندباکس چیست

آیا سایت ما در سندباکس گوگل قرار دارد؟

یکی از سؤالات رایج بسیاری از وبمسترها و یا صاحبان سایت‌‏ها این است که پس از راه اندازی سایت، چطور بفهمیم در سندباکس گوگل قرار گرفته‌‎ایم؟ اگر شما هم دچار این تردید هستید؛ برای گرفتن جواب باید سرغ ابزار سرچ کنسول سایت خود بروید.

به این منظور، وارد سرچ کنسول سایت‎تان شوید و ترافیک ورودی کلمات کلیدی سایت را با دقت بررسی کنید. چنانچه در آنجا مشاهده کنید که ورودی سایت از کلمات یا عباراتی بجز کلمات کلیدی اصلی است؛ نشانه‌‏ای است که در سندباکس گوگل قرار دارید.

به طور کلی، با گذشت زمان سایت‎‏‌ها برای کسب جایگاه در کلمات کلیدی اصلی با یک شیب بسیار کم اما صعودی، رشد می‏‌کنند. این وضعیت، نشان دهنده عملکرد مثبت سایت و بهبود سئو است. از این رو، پس از خروج از Sandbox با نتایج شگفت انگیزی در افزایش رتبه سایت، بازدید سایت و کسب رتبه در کلمات کلیدی مواجه خواهید شد.

راه‏‌های خروج از الگوریتم سندباکس چیست؟

اگر همین چند روز یا چند هفته قبل، دامنه سایت خود را ثبت کرده‌‏اید و هر لحظه منتظر دیدن سایت خود در صفحه نتایج گوگل هستید؛ باید حالا حالاها منتظر بمانید. چرا منتظر؟ چون در بسیاری از موارد دیده شده که پس از گذشت 6 ماه از ثبت دامنه و انجام فعالیت‏‌های مختلف روی سایت، گوگل آن را معتبر دانسته و سایت را از سندباکس خارج کرده است!

البته، در همین مدت سایت شما به صورت کاملا آهسته در حال ارتقاء جایگاه است. فقط به این شرط که فعالیت‏‌های مورد علاقه گوگل را در این زمان انجام دهید. این فعالیت‌‏ها چه کارهایی هستند؟ کارهایی که از دید گوگل مثبت بوده و در ادامه به آن‎‌‌ها می‌پردازیم.

پیش از توضیح راه‌‎های خروج از سندباکس، ضروری است بدانید که الزاما پس از انجام این کارها به سرعت از سندباکس خارج نمی‌‎شوید. بلکه اینگونه فعالیت‎‌‌ها باعث می‌شوند گوگل درک بهتری از تلاش‌‎های شما داشته باشد و نسبت به سایر سایت‏‌ها، سریع‏‌تر به این نتیجه برسد که با یک سایت هدفمند و همچنین ارزشمند روبرو است.

کارهایی که باعث می‎‌شوند گوگل اعتبار بیشتری به سایت‏تان بدهد عبارتند از:

ایندکس کردن سایت

آیا می‌‎دانستید که میان فعال شدن سایت و ایندکس شدن آن تفاوت زیادی وجود دارد؟ در واقع پس از ثبت سایت، باید تلاش کنید تا آن را ایندکس کنید. تنها در این صورت است که سایت شما از نظر گوگل رشد می‎کند.

حال برای اطلاع از ایندکس شدن یا نشدن سایت خود، عبارت ” site:yourdomain.com”  را داخل گوگل سرچ کنید. با استفاده از این روش متوجه می‎شوید چند صفحه از سایت‏تان ایندکس شده است. برای انجام این کار بهتر است دامین سایت را در گوگل سرچ کنسول ثبت کرده و نقشه سایت XML را ارائه کنید.

افزایش ترافیک سایت

بالا بردن ترافیک سایت نیز به خارج شدن شما از سندباکس گوگل کمک فراوانی می‎‌‌کند. بنابراین باید با استفاده از روش‎‌‌هایی مانند گذاشتن پست مهمان، ساخت بک لینک‌‎های قوی، راه اندازی کمپین‎‌‌های تبلیغاتی در شبکه‌‎های اجتماعی پرطرفدار مثل اینستاگرام و… بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنید.

 

از کلمات کلیدی طولانی (long tail keyword) استفاده کنید

واقعیت این است که گوگل به کلمات کلیدی سایت‎‌های تازه کار توجهی نشان نمی‌‎دهد و به همین دلیل باید لانگ تیل‌‎ها را به کار ببرید. زیرا در کلمات کلیدی طولانی، احتمال کسب جایگاه چندین برابر افزایش می‌‎یابد. برای این کار از ابزارهایی مثل SEMrush و Ubersuggest استفاده کنید.

 

در پایان

ما در این مطلب از دیجیتالیکس، به موضوع الگوریتم سندباکس چیست، پرداخته و به رایج‌‎ترین سؤالات این مبحث پاسخ دادیم. همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، خارج شدن از سندباکس چیزی حدود 4 ماه و در برخی موارد حتی 6 ماه نیز طول می‎کشد.

این موضوع نباید باعث دلسردی و عقب نشینی شما شود. در همین راستا، توصیه کردیم که با انجام فعالیت‏‌های مثبت، نظر گوگل را نسبت به خود جلب کنید. راهکارهایی مانند ایندکس کردن سایت، تولید محتوای سئو شده، دریافت سیگنال از شبکه‏‌های اجتماعی، استفاده از کلمات کلیدی طولانی (Long Tail Keyword) و.. را حتما انجام دهید.

آیا شما هم روش‌‎هایی برای خلاصی از سندباکس گوگل سراغ دارید؟ نظرات و تجربه‎‌‌های ارزشمند خود را با ما در دیجیتالیکس به اشتراک بگذارید.

نویسنده

pourali

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *