وبلاگ - دیجیتالیکس https://digitalix.ir/ سئو ، تولید محتوا ، طراحی سایت Wed, 17 Aug 2022 08:12:10 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.7 https://digitalix.ir/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Digitalix-32x32.png وبلاگ - دیجیتالیکس https://digitalix.ir/ 32 32 تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین https://digitalix.ir/difference-between-personal-and-business-pages-on-linkedin/ https://digitalix.ir/difference-between-personal-and-business-pages-on-linkedin/#respond Sat, 06 Aug 2022 10:28:18 +0000 https://digitalix.ir/?p=20597 به احتمال زیاد تاکنون نام لینکدین را شنیده‌اید. لینکدین یکی از شبکه‌های اجتماعی موجود در بازار است که می‌تواند از نظر کاری برای شما بسیار مفید و موثر واقع شود. در این مقاله از دیجیتالیکس می‌خواهیم توضیح دهیم که تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین چیست و اطلاعات سودمندی به شما بدهیم. شبکه اجتماعی […]

نوشته تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
به احتمال زیاد تاکنون نام لینکدین را شنیده‌اید. لینکدین یکی از شبکه‌های اجتماعی موجود در بازار است که می‌تواند از نظر کاری برای شما بسیار مفید و موثر واقع شود. در این مقاله از دیجیتالیکس می‌خواهیم توضیح دهیم که تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین چیست و اطلاعات سودمندی به شما بدهیم.

شبکه اجتماعی لینکدین

در ابتدا بیایید بیشتر با لینکدین آشنا شویم.

شبکه اجتماعی لینکدین، یک شبکه اجتماعی کاربردی و مفید برای استفاده در جهان تجارت و شبکه سازی بیزینسی می‌باشد که می‌تواند بعنوان رسانه اجتماعی شما عمل کند؛ حالا چه به عنوان یک شخص حقیقی بخواهید وارد این جهان شوید، چه به عنوان یک شرکت (شخص حقوقی) قصد وارد شدن به این جهان هیجان‌انگیز را داشته باشید.

بیشتر از سی میلیون کمپانی و ششصد و نود میلیون عضو، در لینکدین حضور دارند و این شبکه را برای تجارت، جذب و استخدام افراد برتر به کار می‌برند. علاوه بر این، برندهای زیادی برای شبکه سازی، اتصال و فروش از بازار لینکدین استفاده می‌کنند.

صفحه شخصی لینکدین

هر روز می‌بینیم که افراد در شبکه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک گذاری مطالب گوناگون می‌پردازند. این مطالب می‌تواند شامل شرحی از اتفاقات روزمره، درباره سرگرمی، ارائه مهارت خود و… باشد؛ اما شبکه اجتماعی لینکدین بحثش فرق می‌کند به شکلی که هر چقدر شما از تخصص، علم، مهارت و تجربه بیشتری برخوردار باشید و قادر باشید آن‌ها را بهتر ارائه دهید و با سایر متخصصان و کارشناسان حوزه خود، شبکه ارتباطی بهتری بسازید، در این شبکه موفق‌تر خواهید بود.

به بیان راحت‌تر، این سوشال، شبکه اجتماعی‌ای نیست که ما بتوانیم هر مطلبی درباره هر آنچه دوست داریم به اشتراک بگذاریم. زبان مشترک ما در شبکه ارتباطی‌مان در لینکدین در واقع همان بیان تجربه‌ها و تخصصمان می‌باشد و این همان چیزی هست که می‌بایست خودمان را در آن بهبود دهیم و بهتر کنیم.

لینکدین چیست

صفحه بیزینسی لینکدین؛ لازمه‌ی کسب و کارهای جهان امروز

شما می‌توانید با هدف‌های مختلفی از جمله بالا بردن آگاهی، ایجاد سرنخ و غیره، با مخاطبین‌تان در ارتباط باشید و اسم بیزینسی خود را بهبود بدهید. بر خلاف شبکه‌های اجتماعی‌ای مثل فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر، شبکه لینکدین را می‌توانیم بعنوان یک پلتفرم حرفه‌ای به حساب بیاوریم که برای کمک کردن به شما در ایجاد و بهبود روابط کاری یا بیزینسی طراحی شده است.

طبق گفته‌ی ویرایشگر محتوای دیجیتال “کری بوهر”:

حضوری همیشگی و به روز که با اسم بیزینسی شما یا صفحه بیزینسی کمپانی شما سازگار باشد، اهمیت زیادی دارد. رنگ‌ها، تصاویر و محتوایی که در این صفحه وجود دارد می‌بایست با وب سایت شما و دیگر پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی دیگر بیزینس‌تان تطابق داشته باشد.

صفحه بیزینسی شرکت‌ شما بایستی به صورت منظم آپدیت شود، و این کار نشان‌دهنده‌ی این است که اسم بیزینسی شما فعال هست و یک کسب و کار پویا و زنده می‌باشد. تمام ماها تجربه‌ی روبرو شدن با پروفایل شبکه اجتماعی شرکتی را داریم که ماهی یک دفعه آپدیت می‌شود و یا بدتر از آن، چندین ماه می‌باشد که آپدیت نشده است. دقت کنید که در صورت بودن در شبکه اجتماعی لینکدین، آپدیت نگه نداشتن صفحه از ایجاد نکردن آن صفحه بدتر است.

تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین چیست؟

مشخصه‌های صفحه شخصی لینکدین

صفحه شخصی شما آنجایی‌ست که داخلش درباره اینکه کی هستید، چکار می‌کنید، به چه افرادی کمک می‌کنید و همچنین در مورد دستاوردهای گذشته‌تان، حرف می‌زنید.

درصورتی‌که صاحب یک کمپانی می‌باشید، می‌توانید در ارتباط با کارهایی که مجموعه شما انجام می‌دهد هم اطلاعاتی ارائه بدهید. مشخصات شخصی را می‌بایست با لحن شخصی نوشت، به طوری که خیلی نزدیک به آن باشید.

صفحه بیزینسی لینکدین

صفحه بیزینسی لینکدین نمایه‌ی شرکت شما در شبکه اجتماعی لینکدین می‌باشد. صفحه‌ای که می‌تواند به وسیله افراد بسیاری در مجموعه یا شرکت شما مدیریت شود. این صفحه عمدتا یک ابزار پخش می‌باشد تا دیدگاه بهتری را در مورد مجموعه شما به مخاطبین‌تان بدهد.

هم‌اکنون که از تفاوت‌های اصلی باخبر شدید، بگذارید توضیح دهیم دلیل اینکه فکر می‌کنیم شما باید بیشتر بر روی مشخصات شخصی‌تان متمرکز شوید چیست.

افراد ترجیح می‌دهند با مردم در ارتباط باشند نه با شرکت‌ها: با توجه به تجربه، داشتن دنبال‌کننده برای یک کمپانی یا همان شرکت خیلی سخت می‌باشد، به همین خاطر است که افراد دوست دارند با شما، صاحب کسب و کارها، و نه کمپانی در ارتباط باشند.

شرکت شما برای آن‌ها مهم نیست، ولی خود شما برایشان مهم هستید و به شما اهمیت می‌دهند! پس تلاش نکنید به اجبار چیزی را به آن‌ها بدهید که تمایلی به آن ندارند. اول فقط به برقراری تماس انسانی بپردازید، سپس بیزینس (کسب و کار) به صورت طبیعی شکل می‌گیرد. در شبکه اجتماعی لینکدین، این کار با ارتباط برقرار کردن با افراد با استفاده از نمایه‌ی شخصی انجام می‌گیرد.

صفحه‌های شرکت ثابت می‌باشند: از وقتی که لینکدین صفحه‌های محصولات و خدمات را حذف کرده است، صفحه بیزینسی این شبکه واقعا بیشتر از ابزاری که به صورت پخش یک طرفه می‌باشد نیست که برای شهرت به وجود آوردن و مشهور بودن برای اسم تجاری خیلی خوب هست؛ ولی متاسفانه به نظر می‌آید که در روزگار تعامل انسان با انسان، این‌ها دیگر کافی نیست.

مشخصات شخصی کامل‌تر می‌باشد: به جز کامل کردن توضیحات و گزینش تصویر برای پروفایل و هدر، کار خاص دیگری از عهده‌ی شما برنمی‌آید و نمی‌توانید انجام دهید تا صفحه لینکدین کمپانی خود را در این شبکه اجتماعی از سایرین متمایز کنید.

با این وجود، داستان مشخصات شخصی فرق می‌کند. در اینجا برای جلوه دادن نمایه‌ی خود، گزینه‌های زیادی پیش روی شماست! شما می‌توانید پی دی اف‌ها، ویدئوها و ارائه‌های پاورپوینت را اضافه کنید. مقاله‌ها را با لینکدین Pulse انتشار دهید و دلایلی را که برایتان مهم است و به آن‌ها اهمیت می‌دهید، پروژه‌هایی که دارید رویشان کار می‌کنید و سایر موارد را اضافه نمایید. در اینجا مواردی می‌باشد که بایستی در نمایه‌ی لینکدین‌تان آن‌ها را تغییر دهید.

سخن آخر

در این مقاله از دیجیتالیکس تلاش کردیم مجموعه‌ای از ویژگی‌های صفحه شخصی شبکه اجتماعی لینکدین و صفحه بیزینسی این سوشال را به شما معرفی کنیم. در نهایت به نظر می‌آید که لینکدین یک پلتفرم اجتماعی عالی می‌باشد که درصورتی‌که زبان آن را یاد بگیرید، این امکان را دارید تا از لینکدین برای بیان توانایی‌هایتان به خوبی و به نفع خود استفاده کنید. در حقیقت این شبکه اجتماعی یک رزومه سخنگو می‌باشد.

فکر کنید یک مهمانی بزرگ وجود دارد و برترین‌های صنعتی که در آن فعالیت‌ می‌کنید در آن مهمانی حاضر هستند. فرصتی پیدا کرده‌اید که به این بهترین‌ها نزدیک شوید و با آن‌ها به صحبت و تعامل بپردازید. حال چکاری باید انجام دهید؟ در آن مهمانی حضور پیدا کنید؟ با کسی گفتگو و صحبت کنید؟ یا جایی در آن مهمانی نشسته و فقط نگاه کنید؟

تمام این سوال‌ها نشان از میزان حضور شما در شبکه اجتماعی لینکدین دارد. حال چه بخواهید به معرفی شخصی خود و چه به معرفی بیزینس‌تان بپردازید، در هر صورت اگر دوست دارید در جهان پر از چالش این روزهای کسب و کار قدرتی داشته باشید، توصیه ما به شما این است که حتما در این مهمانی شرکت کنید.

امیدواریم توضیحات دیجیتالیکس در مقاله تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین، برای شما مفید بوده باشد و بتواند کمک زیادی به بهبود کسب و کارتان بکند.

نوشته تفاوت صفحه شخصی و بیزینسی در لینکدین اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/difference-between-personal-and-business-pages-on-linkedin/feed/ 0
کدنویسی css و html چیست؟ چه کاربردی دارد؟ https://digitalix.ir/css-html-programming/ https://digitalix.ir/css-html-programming/#respond Tue, 02 Aug 2022 07:16:49 +0000 https://digitalix.ir/?p=20574 این روزها زندگی کردن بدون اینترنت برای اغلب افراد، کاری بسیار دشوار است. اینترنت بعنوان یک منبع جدا نشدنی در کنار ماست و با توجه به اینکه به استفاده از آن عادت کرده‌ایم و بسیاری از کارهای خود را در روز با استفاده از آن جلو می‌بریم، اگر روزی باشد که نتوانیم به آن دسترسی […]

نوشته کدنویسی css و html چیست؟ چه کاربردی دارد؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
این روزها زندگی کردن بدون اینترنت برای اغلب افراد، کاری بسیار دشوار است. اینترنت بعنوان یک منبع جدا نشدنی در کنار ماست و با توجه به اینکه به استفاده از آن عادت کرده‌ایم و بسیاری از کارهای خود را در روز با استفاده از آن جلو می‌بریم، اگر روزی باشد که نتوانیم به آن دسترسی داشته باشیم هم برای ما سخت است و هم بسیاری از کارهای ما با تاخیر می‌افتند. به خاطر همین گستردگی و همه‌گیر شدن این تکنولوژی در بین مردم، اغلب ما نیاز داریم که خود و هنر (یا به صورت کلی کسب و کارمان) را در دنیای وب به نمایش بگذاریم تا بتوانیم از این راه، خود و کسب و کارمان را توسعه دهیم و از این طریق درآمدمان را نیز افزایش دهیم.

یکی از راه‌هایی که می‌توان در دنیای وب فعالیت کرد و حرفه‌ی خود را ارائه داد، داشتن وب سایت است. اگر بخواهید وب سایت خود را خودتان طراحی کرده و روی آن کار کنید و یا به صورت کلی می‌خواهید در زمینه‌ی طراحی وب سایت کار کنید، باید زبان‌های کدنویسی css و html را یاد بگیرید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که اگر الزامی برای یادگیری css و html برای شما وجود ندارد هم بد نیست کمی با آن‌ها آشنا شوید و اطلاعاتی درباره آن‌ها بدست آورید؛ تصور کنید می‌خواهید یک تغییر کوچک در وب سایت خود ایجاد کنید که با داشتن دانش ابتدایی در این زبان‌ها این کار از عهده‌ی خودتان هم برمی‌آید، در این صورت نیازی نیست به یک فرد متخصص مراجعه کنید و خودتان می‌توانید مشکل‌تان را حل کنید.

حال که از اهمیت یادگیری و تسلط به زبان‌های css و html باخبر شدید می‌خواهیم در این مقاله از دیجیتالیکس اطلاعات مفیدی درباره آن‌ها به شما ارائه دهیم و توضیح دهیم که کدنویسی css و html چیست، این زبان‌ها چه کاربردی دارند، اهمیت یادگیری css و html چیست و…

پیش از شروع مقاله عرض کنیم که زبان‌های css و html، مبنا و اساس کدنویسی وب هستند.

 

فهرست مطالب

  • منظور از HTML چیست؟
  • کاربردهای Html چیست؟
  • نسخه‌های Html کدامند؟
  • منظور از Css چیست و چه کاربردی دارد؟
  • Html و Css چه فرقی با یکدیگر دارند؟
  • اهمیت یادگیری و تسلط به Html و Css چیست؟

منظور از HTML چیست؟

کلمه‌ی Html مخفف HyperText Markup Language می‌باشد که ترجمه شده و عبارت رایج آن در زبان فارسی، زبان نشانه گذاری فرامتنی (یا فوق متنی) است. متونی که در زبان Html نگارش می‌شوند شبیه متن‌ها و نوشته‌های دیگر است یعنی شکل‌شان با آن‌ها فرق نمی‌کند ولی با استفاده از زبان Html، می‌توانید با نوشتن متن‌هایی بعنوان دستور، تغییراتی را در سایت ایجاد کنید. برای مثال از طریق دستور button می‌توانید دکمه‌ای را در وب سایت خود ایجاد کنید. به همین علت است که به این زبان، زبان نشانه گذاری فوق متنی می‌گویند. زبان نشانه گذاری در واقع زبانی می‌باشد که کامپیوترها می‌توانند آن را بفهمند و این زبان جهت ساخت صفحات وب سایت به کار برده می‌شود و اصلا برای این کار ساخته شده است.

در ابتدا که بخواهید زبان Html را یاد بگیرید، بخاطر وجود عبارت‌ها و اصطلاحات فراوان موجود در این زبان، ممکن است کمی سردرگم شوید اما نگران نباشید چرا که Html، زبان گسترده‌ای است و رفته رفته با یادگیری مطالب جدید آن و تمرین مورد نیاز، می‌توانید دانش خود را در آن افزایش دهید و به آن تسلط پیدا کنید و وب سایت خود را با استفاده از آن به صورت کامل بسازید. آخرین ورژن موجود از این زبان، نسخه‌ی ۵HTML است.

این نسخه از Html که در مقایسه با ورژن‌های پیشین این زبان منعطف‌تر است، در سال ۲۰۰۶ میلادی ساخته شد. نسخه‌های قبلی Html هر کدام دارای باگ‌ها و مشکلاتی بودند که البته با آمدن هر نسخه‌ی جدید، این مشکلات نسبت به نسخه‌ی قبلی کمتر می‌شد و زمانی که نسخه  ۵HTML وارد بازار شد، بیشتر مشکلاتی که در نسخه‌های قبلی وجود داشتند در این نسخه از بین رفتند. همچنین این نسخه‌ی آخر زبان html از امکانات و ویژگی‌های جدیدی برای کاربران برخوردار بود.

html چیست

کاربردهای Html چیست؟

به طور کلی این زبان کدنویسی برای ساخت محتوای اصلی صفحات سایت و ساختار دادن به آن‌ها به کار برده می‌شود. طریقه‌ی استفاده از Html به این صورت است که شما کلمه‌هایی را در ابتدا می‌نویسید و پس از آن با وارد کردن دستورهایی می‌توانید عناصر یا تگ‌هایی را بر روی این کلمه‌ها اعمال کنید. در ادامه مرورگر اینترنت با توجه به دستورهایی که شما از طریق زبان Html، برای ایجاد و یا تغییر موردی در صفحه وب سایت داده‌اید، محتوای صفحه را تغییر داده و یا کامل می‌کند.

این ایجاد و تغییرات می‌تواند بر روی تمام موارد یک صفحه‌ی وب سایت اعمال شود. برای مثال عنوان یک صفحه، نوشته تمام پاراگراف‌ها، قرار دادن یک دکمه و..  . تمام مرورگرهای وب می‌توانند از این زبان کدنویسی پشتیبانی کنند و از این زبان معمولا در تمام صفحات اینترنت استفاده می‌شود.

نسخه‌های Html کدامند؟

پیش‌تر در مورد آخرین نسخه از زبان html، توضیحاتی دادیم اما هم‌اکنون می‌خواهیم به معرفی انواع نسخه‌های html بپردازیم. این زبان کدنویسی در واقع دارای پنج نسخه است که نخستین نسخه‌‌ی آن با عنوان html معرفی و به بازار ارائه شد. سپس چند نسخه‌ی دیگر از آن که هر یک دارای تغییرات و بهبودهایی نسبت به ورژن قبلی خود بود، طی سالیان بعد معرفی شد. نسخه‌های زبان کدنویسی html عبارتند از:

  • ۰,۱HTML (نسخه‌ی اول)
  • ورژن ۰,۲ HTML
  • ورژن ۲,۳ HTML
  • ورژن ۰۱,۴ HTML
  • ورژن ۵HTML

 

تا اینجا با زبان Html آشنا شدید اما با توجه به عنوان مقاله که کدنویسی css و html چیست، در ادامه می‌خواهیم در مورد زبان مهم Css که ارتباط زیادی با زبان html دارد و در واقع این دو زبان به صورت همزمان برای بهینه سازی محتوای صفحات وب به کار برده می‌شوند هم توضیحاتی بدهیم که چیست و چه کاربردی دارد. پس با دیجیتالیکس همراه باشید.

کدنویسی css html

منظور از Css چیست و چه کاربردی دارد؟

شما با استفاده از زبان html، می‌توانید ساختار و بدنه‌ی وب سایت خود را مشخص کنید. اما برای زیباتر کردن، استایل دادن و… به این ساختار، نیاز به استفاده از زبان Css دارید. زبان Css مخفف عبارت Cascading Style Sheets است که در واقع با استفاده از آن می‌توانید همه‌ی رنگ‌ها، سایزها و ابعاد، حاشیه‌ها، محل قرار دادن، فونت‌ها و دیگر خصوصیات اجزای صفحات وب سایت را مشخص کنید. در واقع با کمک این زبان می‌توانید به ساختار صفحات وب سایت خود رنگ و لعاب بدهید.

اجازه دهید با ذکر یک مثال موضوع را برای شما شفاف کنیم. تصور کنید یک جدول اطلاعات (مثلا در ارتباط با مقایسه مشخصات چند گوشی هوشمند با هم) را با استفاده از html در سایت خود قرار می‌دهید حال با استفاده از رنگ‌های زیبا و اندازه‌های متناسب قسمت‌های جدول می‌توانید جدول را برای مخاطب بسیار جذاب‌تر و زیباتر کنید و به گونه‌ای یک جدول استاندارد ایجاد کنید. برای این تغییرات و ریزه‌کاری‌های جدول، به زبان Css نیاز دارید.

زبان Css دارای چهار ورژن یا نسخه است که هر زمان نسخه‌ی جدیدتری از آن معرفی شد نسبت به مدل قبلی، ایرادها و باگ‌های کمتری داشت و مانند زبان html، این زبان هم با معرفی نسخه‌های جدیدتر، همیشه در حال توسعه و پیشرفت بوده است. نخستین ورژن Css در سال 1996 میلادی معرفی شد.

پیشنهاد ویژه: آموزش css

زبان‌های Html و Css چه فرقی با یکدیگر دارند؟

خیلی از وب دیزاینرهای (طراحان سایت) مبتدی تصور می‌کنند زبان‌های Html و Css تفاوتی با هم ندارند ولی با توجه به صحبت‌هایی که تا به اینجا درباره این دو زبان در این مطلب کردیم، احتمالا فهمیدید که این دو هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند و کاملا با هم فرق می‌کنند. البته این نکته را فراموش نکنید که Html و Css به شکل همزمان به کار برده می‌شوند و زمانی که می‌خواهید موردی را در سایت ایجاد کنید و یا تغییر دهید از این دو زبان، همزمان استفاده می‌کنید.

html و css چیست

اهمیت یادگیری و تسلط به Html و Css چیست؟

فرض کنید شما از یک Cms (سیستم مدیریت محتوا) برای ساخت وب سایت خود استفاده می‌کنید و با آن سایت‌تان را جلو می‌برید. این Cms امکانات فراوانی دارد و افزونه‌های بسیار زیادی برای آن ساخته شده است، ولی حتی این Cms و سایر سیستم‌های مدیریت محتوای قدرتمند هم ممکن است در کدنویسی از همه‌ی موارد مورد نیاز برخوردار نباشند و شاید هم شما در میان پلاگین‌های ساخته شده موجود برای این سیستم‌های مدیریت محتوا، پلاگین (افزونه) مورد نظر خود را برای ایجاد و یا تغییر موردی در سایت پیدا نکنید؛ به عبارتی افزونه‌ای برای مورد شما ساخته نشده باشد. اینجاست که باید خودتان دست به کار شوید و کدنویسی مورد مد نظرتان که قصد ایجاد و یا تغییر آن را در سایت دارید، به طور دستی انجام دهید.

همچنین امکان دارد در برخی از قسمت‌های کانفیگ سرور خود و یا سی پنلی که با استفاده از آن وب سایت خود را مدیریت می‌کنید، نیاز به انجام کدنویسی دستی داشته باشید. پس با توجه به موارد گفته شده، هم‌اکنون می‌توانید اهمیت یادگیری Html و Css را درک کنید.  

 

با توجه به مطالب گفته شده شما هم‌اکنون می‌دانید کاربرد کدنویسی css و html چیست و از اهمیت یادگیری این دو زبان باخبر شدید. کدنویسی css و html، یکی از مفاهیم بسیار مهم در زمینه‌ی طراحی وب سایت می‌باشد که یادگیری آن می‌تواند برای طراحان سایت و تمام کسانی که با سایت سروکار دارند بسیار موثر باشد.

 

نوشته کدنویسی css و html چیست؟ چه کاربردی دارد؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/css-html-programming/feed/ 0
کال تو اکشن چیست؟ چه انواعی دارد؟ https://digitalix.ir/what-is-call-to-action/ https://digitalix.ir/what-is-call-to-action/#respond Sat, 30 Jul 2022 10:35:04 +0000 https://digitalix.ir/?p=20566 امروزه کسب و کارهای مختلف از فروشگاه‌های کوچک تا برندهای بزرگ دنیا مثل سامسونگ، BMW، ال جی و… سعی می‌کنند از راه‌های مختلفی مجموعه‌ی خود را توسعه دهند. یکی از عواملی که امروزه بسیاری از کسب و کارها برای رشد خود توجه زیادی به آن می‌کنند بحث تبلیغات می‌باشد. اما همه تبلیغاتی که از سوی […]

نوشته کال تو اکشن چیست؟ چه انواعی دارد؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
امروزه کسب و کارهای مختلف از فروشگاه‌های کوچک تا برندهای بزرگ دنیا مثل سامسونگ، BMW، ال جی و… سعی می‌کنند از راه‌های مختلفی مجموعه‌ی خود را توسعه دهند. یکی از عواملی که امروزه بسیاری از کسب و کارها برای رشد خود توجه زیادی به آن می‌کنند بحث تبلیغات می‌باشد. اما همه تبلیغاتی که از سوی برندها و کسب و کارهای مختلف انجام می‌شود در حقیقت یک هدف اصلی دارند؛ اینکه اقدام مد نظر آن‌ها توسط کاربر انجام شود.

این اقدام می‌تواند خرید یک محصول از یک وبسایت، ثبت نام در یک دوره آموزشی، دانلود یک اپلیکیشن یا همان نرم‌افزار و…. باشد. برای انجام اقدام مورد نظر شما توسط کاربران روشی وجود دارد به نام کال تو اکشن یا دعوت به عمل که به شما در این راه کمک می‌کند.

پس شما برای متقاعد کردن کاربر برای اینکه اقدام مورد نظرتان را انجام دهد، باید اینگونه عمل کنید: با تولید محتوای مناسب و جذاب و در نهایت با استفاده از یک کال تو اکشن درست می‌توانید به هدف خود برسید. با توجه به اهمیت بالای موضوع کال تو اکشن، ما تصمیم گرفتیم مقاله‌‌ای در مورد کال تو اکشن تهیه کنیم و از طریق آن که این مطلب باشد، اطلاعات مفیدی را در ارتباط با کال تو اکشن به شما ارائه دهیم. با دیجیتالیکس همراه باشید.

در ابتدا بهتر است با کال تو اکشن بیشتر آشنا شوید پس اول توضیح می‌دهیم کال تو اکشن چیست.

تعریف کال تو اکشن

کال تو اکشن یا به انگلیسی Call To Action که مخفف آن CTA می‌شود، در حقیقت به معنای دعوت به عمل (اقدام) است و به آن فراخوانی هم می‌گویند. کال تو اکشن به درخواستی گفته می‌شود که شما از مخاطبان خود دارید تا اقدام مورد نظر شما را انجام دهند.

فراخوانی به صورت‌های متفاوتی مثلا یک عکس، پیوند و یا یک پیام یک خطی در وب سایت یا سوشال‌ها قابل مشاهده است که همگی با هدف انجام خواسته‌ی مورد نظر شما توسط مخاطب ایجاد می‌شوند.

شاید شما هم مثل بسیاری از افراد فکر کنید که هدف از ایجاد کال تو اکشن فقط خرید یک محصول است اما استفاده از کال تو اکشن بسیار گسترده‌تر است و برای هدف‌های زیادی از آن استفاده می‌شود؛ برای مثال دانلود نرم‌افزار (اپلیکیشن)، ثبت نام در یک رویداد یا یک دوره آموزشی، ثبت اطلاعات و….

 

همان‌طور که گفتیم کال تو اکشن به شکل‌های مختلفی می‌تواند ایجاد شود که چند مورد از آن‌ها عبارتند از:

  • پاپ آپ
  • دکمه‌ای
  • سایدبار
  • اسلایدی
  • اَبَر لینک متنی
  • نوشته ساده و بدون پیوند

 

حالا که توضیح دادیم کال تو اکشن چیست و به اشکال آن هم پرداختیم، به بخش مهمی می‌رسیم. در ادامه به انواع کال تو اکشن می‌پردازیم.

کال تو اکشن چیست

انواع کال تو اکشن

در اینجا برخی از مهم‌ترین انواع کال تو اکشن را معرفی می‌کنیم.

۱- دکمه کال تو اکشن

دکمه دعوت به اقدام (کال تو اکشن) رایج‌ترین نوع فراخوانی می‌باشد و به صورت معمول در آخر محتوا یا آنجایی که بهتر دیده شود، آن را می‌گذارند. دکمه‌ کال تو اکشن لازم است بسیار چشم نواز و جذب‌کننده باشد و نوشته‌ی آن به گونه‌ای باشد که مخاطبان متقاعد شوند تا روی آن کلیک کنند.

۲- دکمه بیشتر بخوانید

شما با نوشتن تکه متنی جذاب می‌توانید کاربران را پس از خواندن آن متن کوتاه، به دنبال کردن ادامه نوشته ترغیب کنید تا بر روی دکمه بیشتر بخوانید کلیک کنند و به هدف خود برسید (اقدام مورد نظر شما را انجام دهند). دکمه بیشتر بخوانید برای جاهایی که محتوای متنی دارند سودمند است.

 

۳- دکمه به اشتراک گذاری مطالب

یکی دیگر از کال تو اکشن‌هایی که شما می‌توانید استفاده ‌کنید، دکمه به اشتراک گذاری مطالب است که در پایان محتواها یا ویدیوهای خود آن را به کار می‌برید. بعضی اوقات انجام دادن آن را با استفاده از گفته خود از کاربر درخواست می‌کنید و بعضی اوقات دکمه‌های شورت کاتی برای به اشتراک گذاری مطالب در محتوای خود قرار می‌دهید تا این اقدام توسط کاربر انجام گیرد.

۴- ارتباط با پشتیبانی یا چت آنلاین

شما می‌توانید از این CTA استفاده کنید تا اگر کاربران شما موضوعی برایشان مبهم بود، سوالی داشتند و یا به صورت کلی از شما راهنمایی‌ای می‌خواستند بر روی این دکمه کلیک کنند.

۵- بازدید از محصول

بازدید از محصول یا مشاهده محصول زمانی به کار می‌رود که مثلا شما روی محصولات در صورت خرید اول، ۵۰ درصد تخفیف گذاشته‌اید که می‌توانید با این کار کاربر را برای انجام اقدام مورد نظر خود بسیار ترغیب کنید.

 

به جز موارد گفته شده کال تو اکشن‌های دیگری مانند ثبت نام در رویداد، ثبت نام در یک دوره آموزشی، اقدام به خرید و… هم وجود دارند.

انوع کال تو اکشن

نکات مهم درباره کال تو اکشن

شما هم‌اکنون می‌دانید کال تو اکشن چیست و با انواع آن آشنا شدید اما برای استفاده از یک کال تو اکشن که بتواند بسیار موثر باشد باید به نکاتی توجه کنید. پس این بخش از مطلب دیجیتالیکس را نیز با دقت مطالعه کنید.

اندازه دکمه کال تو اکشن

شاید برایتان سوال باشد که سایز مناسب برای دکمه کال تو اکشن چقدر است؟ دکمه‌های کال تو اکشن قطعا نباید کوچک باشند. این دکمه‌ها باید نسبت به دیگر دکمه‌های سایت بزرگتر باشند ولی توجه کنید که بزرگ بودن به قدری که تقارن در طراحی وب سایت وجود نداشته باشد یا برای کاربران اذیت‌کننده باشد خوب نیست و توصیه نمی‌شود.

 

رنگ دکمه کال تو اکشن

دکمه کال تو اکشن باید خاص و متمایز باشد تا بتواند مورد پسند کاربران واقع شود و آن‌ها را مجذوب خود نماید. بنابراین رنگ آن هم باید با سایر دکمه‌ها متفاوت باشد.

نکته: دکمه کال تو اکشنی حرفه‌ای است که بتواند به صورت شفاف و دقیق بازگو کند که چه ارزشی برای کاربر دارد و او با کلیک کردن بر روی آن دکمه به چه چیزی خواهد رسید (برای مثال ۵۰ درصد تخفیف محصول برای خرید اول بسیار برای کاربر شفاف است)

در پایان باید بگوییم که کال تو اکشن (Call To Action) بعنوان یکی از روش‌های تبلیغاتی، در دنیای کسب و کار امروز بسیار رواج پیدا کرده است. افراد در کسب و کارهای مختلف، با استفاده درست از نوع کال تو اکشنی که مرتبط با خواسته‌شان است می‌توانند کاربران را دعوت به اقدام کنند تا کاربران با برآورده کردن خواسته‌ی مورد نظر آن‌ها، آن‌ها را به هدف‌شان برسانند.

با توجه به همه‌ی این صحبت‌ها، ما کال تو اکشن را به شما بعنوان یک روش تبلیغاتی موثر و بسیار کاربردی پیشنهاد می‌کنیم که می‌تواند باعث توسعه و پیشرفت بسیار کسب و کار شما شود.

پیشنهاد ویژه: دوره سئو در مشهد

نوشته کال تو اکشن چیست؟ چه انواعی دارد؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-call-to-action/feed/ 0
لینک شکسته چیست؟ و چگونه به سئو آسیب می‌رساند؟ https://digitalix.ir/what-is-broken-link/ https://digitalix.ir/what-is-broken-link/#respond Wed, 20 Jul 2022 06:22:23 +0000 https://digitalix.ir/?p=20529 لینک سازی داخلی و خارجی وب سایت، یکی از راه‌های بهینه سازی سایت می‌باشد. شما با این کار می‌توانید به بهبود رتبه سایت خود در گوگل و بهبود سئو سایت کمک کنید. ولی لینک سازی همان‌طور که می‌تواند برای سئو و سایت شما بسیار موثر باشد می‌تواند باعث آسیب رساندن به وب سایت شما نیز […]

نوشته لینک شکسته چیست؟ و چگونه به سئو آسیب می‌رساند؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
لینک سازی داخلی و خارجی وب سایت، یکی از راه‌های بهینه سازی سایت می‌باشد. شما با این کار می‌توانید به بهبود رتبه سایت خود در گوگل و بهبود سئو سایت کمک کنید. ولی لینک سازی همان‌طور که می‌تواند برای سئو و سایت شما بسیار موثر باشد می‌تواند باعث آسیب رساندن به وب سایت شما نیز بشود؛ چرا که اگر لینکی که در داخل سایت‌تان به کار برده‌اید شکسته شود، همه‌ی تلاش شما در سئو وب سایت از بین خواهد رفت. در این مقاله می‌خواهیم توضیح دهیم لینک شکسته چیست؟ و چگونه به سئو آسیب می‌رساند؟ چند نوع لینک شکسته وجود دارد؟ و …

 

منظور از لینک شکسته چیست؟

به احتمال زیاد شما هم با این مشکل روبرو شده‌اید که عبارتی را در گوگل سرچ کرده‌اید و پس از کلیک کردن بر روی لینک مورد نظر، با خطای ۴۰۴ مواجه شده‌اید. در حقیقت لینک شکسته به لینک‌هایی گفته می‌شود که کاربر را به آن چیزی که می‌خواهد نمی‌رسانند و سرچ کاربر و البته ربات‌های گوگل را بی نتیجه می‌گذارند.

این لینک‌ها قبلا سالم بوده و برای کاربر اجرا می‌شده‌اند، اما با توجه به دلایلی از دسترس خارج می‌شوند و به آن‌ها لینک شکسته یا Broken link می‌گویند.

لینک شکسته چیست

چند نوع لینک شکسته وجود دارد؟

به صورت کلی انواع لینک شکسته به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم می‌شوند که هر یک می‌توانند بر روی سایت و بهینه‌ سازی آن اثرات مخربی بگذارند. در ادامه، این دو نوع لینک را بررسی می‌کنیم.

۱- لینک شکسته داخلی

وقتی بر روی لینکی از یک سایت بزنید و به صفحه دیگری از همان وب سایت بروید، در حقیقت روی یک لینک داخلی کلیک کرده‌اید. حال زمانی که لینک کلیک کرده توسط شما باز نمی‌شود و با خطا مواجه می‌شود، با یک لینک شکسته داخلی یا Internal broken link روبرو هستید.

۲- لینک شکسته خارجی

وقتی دارید محتوایی از یک وب سایت مشخص را مطالعه می‌کنید و بر روی پیوندی که در آن محتوا معرفی شده است کلیک می‌کنید و به سایت دیگری هدایت می‌شوید، با یک لینک خارجی روبرو هستید. اگر صفحه‌ی مورد نظر از سایت مقصد باز نشود، در حقیقت با یک لینک شکسته خارجی یا External broken link برخورد کرده‌اید.

لینک شکسته چگونه ایجاد می‌شود؟

حتما تا به حال این ضرب‌المثل را شنیده‌اید که “پیشگیری بهتر از درمان است”؛ پس لازم است از علل شکسته شدن لینک‌ها به خوبی مطلع شویم. اینطوری می‌توانیم از به وجود آمدن این اتفاق جلوگیری کنیم. به صورت کلی لینک‌های شکسته به خاطر دو علت ایجاد می‌شوند که در پایین به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • وقتی که آدرس URL صفحه‌ای از وب سایت خود را ادیت کنید، لینک قبلی شکسته می‌شود. حالا درصورتی‌که کاربران آدرس قبلی را سرچ نمایند، صفحه برایشان باز نمی‌شود و با خطا مواجه می‌شوند.
  • اگر یک صفحه از وب سایت خود را حذف کنید و یک جایگزین برایش تعریف نکنید، لینک شکسته ایجاد می‌شود. وقتی که کاربر به صفحه حذف شده برود، با خطای ۴۰۴ روبرو می‌شود.

چجوری لینک شکسته ایجاد می شود

چرا لینک‌های شکسته را از وب سایت خود دور کنیم؟

فرض کنید وقتی در حال بهینه کردن وب سایت خود می‌باشید، محتوای‌تان را به یکی از وب سایت‌های مربوطه لینک می‌دهید. پس از مدتی صفحه‌ای که به آن لینک داده‌اید حذف می‌شود. حالا درصورتی که خزنده‌های گوگل در حال بررسی وب سایت شما باشند، به پیوندهایی که در محتوای‌ خود استفاده کرده‌اید هم وارد می‌شوند و اگر آن پیوند (لینک) شکسته باشد، امتیازی منفی برای وب سایت شما ثبت می‌شود.

در حقیقت وجود لینک شکسته در وب سایت باعث می‌شود خزنده‌های گوگل نسبت به کیفیت وب سایت شما ناامید بشوند.

همچنین وقتی کاربر بر روی لینکی بزند و با خطا روبرو شود، امکان دارد از وب سایت بیرون بیاید و یک دیدگاه منفی نسبت سایت‌ شما در ذهنش باقی خواهد ماند. با توجه به چیزهایی که گفتیم، لینک‌های شکسته می‌توانند تاثیرات مخربی بر موتورهای جستجو و کاربران شما داشته باشند، بنابراین سعی کنید وب سایت خود را از شر لینک‌های شکسته خلاص کنید.

 

در عنوان مقاله گفتیم لینک شکسته چیست؟ و چگونه به سئو آسیب می‌رساند؟ به تعریف لینک شکسته پرداختیم اما لینک شکسته چطور به سئو وب سایت آسیب می‌رساند؟

یکی از مهم‌ترین ملاک‌های موتور جستجوی گوگل برای بالا بردن رتبه سایت، تعداد و کیفیت پیوندهای ارجاعی در محتواها می‌باشد. بودن لینک شکسته در وب سایت، به عنوان یک سد در مقابل حرکت خزنده‌های گوگل به حساب می‌آید.

متوقف کردن خزنده‌های گوگل نتایج تلخی برای وب سایت شما به دنبال خواهد داشت و باعث کاهش ارزش و اعتبار  شما در گوگل خواهد شد. حالا درصورتی‌که می‌خواهید به شکل دقیق‌تر مطلع باشید که لینک‌های شکسته چه تاثیری بر روی سئو می‌گذارند، می‌توانیم اینطور بگوییم که هر چه سایت دارای لینک‌های شکسته بیشتری باشد، پایین آمدن وب سایت به رتبه‌های پایین‌تر هم بیشتر خواهد شد.

چگونه لینک شکسته را اصلاح کنیم؟

هم‌اکنون به شما می‌گوییم که درصورتی که وب سایت شما دارای لینک‌های شکسته باشد، برای پاکسازی کامل وب سایت باید چه کار کنید.

مرحله اول: پیدا کردن لینک‌های شکسته وب سایت

در گام اول لازم است همه‌ی لینک‌های شکسته را از طریق ابزارهای مخصوص این کار پیدا کنید. جهت پیدا کردن این پیوندهای مخرب، ابزارها و شیوه‌های زیادی موجود است. در ادامه مهم‌ترین و راحت‌ترین ابزارها را برای شناسایی لینک‌های شکسته معرفی می‌کنیم.

گوگل سرچ کنسول

گوگل سرچ کنسول یکی از ابزارهای کارآمد برای شناسایی و برطرف سازی پیوندهای شکسته می‌باشد. برای این کار باید به بخش Coverage رفته و بر روی گزینه‌هایی که مرتبط با صفحه‌های 404 می‌باشند کلیک کنید تا قهرستی از صفحه‌های 404 وب سایت شما نشان داده شود. پیوندهایی که به صفحه‌های 404 می‌رود، پیوندهای شکسته می‌باشند و لازم است اصلاح شوند.

سایت Brokenlinkchek.com

با وارد شدن به این وب سایت و ارائه مشخصات دامنه سایت‌تان، می‌توانید به آسانی لینک‌های شکسته وب سایت خود را پیدا کنید. برای این کار فقط لازم است نام دمین (دامنه) و کد امنیتی را وارد کنید. سپس روی گزینه Find Broken Link کلیک کنید و صبر کنید تا پیوندهایی که دارای مشکل هستند به نمایش در بیایند.

افزونه Broken Link Checker اکستنشن کروم

اگر می‌خواهید از این افزونه استفاده کنید، فقط باید آن را دانلود کنید و به مرورگر کروم‌تان اضافه کنید. به جز این افزونه، SEO Minon و  Check My Links هم دیگر افزونه‌های گوگل کروم می‌باشند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید به بررسی وضعیت پیوندها بپردازید.

اصلاح لینک شکسته

مرحله دوم: اصلاح کردن لینک شکسته

برای اصلاح کردن لینک‌های حذف شده و شکسته، دو راه دارید که می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. این دو روش عبارتند از:

  • جایگزین کردن پیوندهای جدید به جای لینک‌های شکسته
  • حذف کردن لینک‌های شکسته

 

 

نوشته لینک شکسته چیست؟ و چگونه به سئو آسیب می‌رساند؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-broken-link/feed/ 0
pbn چیست؟ دلایل استفاده از pbn https://digitalix.ir/what-is-pbn/ https://digitalix.ir/what-is-pbn/#respond Sat, 16 Jul 2022 06:57:42 +0000 https://digitalix.ir/?p=20517 یکی از تاثیرگذارترین و مهم‌ترین عامل‌ها در در رتبه‌بندی نتایج گوگل، کیفیت و تعداد لینک‌های ورودی به سایت است؛ اما از طرفی دیگر همین فاکتور مهم و موثر می‌تواند دلیل جریمه شدن توسط گوگل و از دست دادن جایگاه باشد. در واقع این‌طور می‌توان گفت که pbn مانند یک شمشیر دولبه عمل کرده و یکی […]

نوشته pbn چیست؟ دلایل استفاده از pbn اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
یکی از تاثیرگذارترین و مهم‌ترین عامل‌ها در در رتبه‌بندی نتایج گوگل، کیفیت و تعداد لینک‌های ورودی به سایت است؛ اما از طرفی دیگر همین فاکتور مهم و موثر می‌تواند دلیل جریمه شدن توسط گوگل و از دست دادن جایگاه باشد. در واقع این‌طور می‌توان گفت که pbn مانند یک شمشیر دولبه عمل کرده و یکی از مهم‌ترین ابزارها برای رقابت‌های سخت و پیچیده است. اگر در استفاده ار آن دقت لازم را نداشته باشید ممکن است سایت و کسب و کار دچار مشکل کند. برای آشنایی بیشتر با این روش و بررسی اثرات مثبت و منفی آن، در این مقاله از سری مقالات مفید و کاربردی دیجیتالیکس قصد داریم به موضوع pbn چیست بپردازیم.

پیدایش pbn

در گذشته الگوریتم‌های گوگل به شکل امروز هوشمند نبودند و امر رتبه‌بندی سایت به لینک‌ها وابسته بودند. میزان وابستگی به لینک‌ها به حدی زیاد بود که گوگل به‌طور رسمی از فاکتوری به نام رنک پیج رونمایی کرد. این فاکتور به شکل مستقیم برپایه کیفیت و تعداد لینک‌ها مشخص می‌شد. براین اساس سایت‌های بیشماری ایجاد شده که هدف آن‌ها لینک‌سازی و کسب درآمد بود. افزایش تفاضا و استفاده بیشمار از آن سبب شد تا این امر به یکی از تکنیک‌های اصلی و مهم در سئو تبدیل شود.

این روش تا مدت زمان کوتاهی جواب داد و پس از آن باتوجه به افزایش سایت‌ها و وبمستر‌هایی که از این روش بهره‌مند بودند و هم‌چنین پرشدن مزرعه‌ها از لینک‌های غیرمرتبط و پراکنده و در ادامه پیشرفت الگوریتم‌های گوگل سبب شد تا ارزش کمتری برای این مدل سایت‌ها در نظر گرفته شود. در این هنگام باتوجه به ورود سرویس‌های بسیار متنوع برای ایجاد بلاگ، پیدا کردن یک مزرعه ارزشمند و خلوت فرآیند بسیار دشواری بود. ایده ایجاد pbn از اینجا شروع شد.

پی بی ان pbn چیست

pbn چیست؟

pbn را می‌توان مجموعه‌ای از سایت‌ها و وبلاگ‌هایی دانست که با هدف تقویت وب سایت اصلی یا مادر ایجاد می‌شود. Pbn نوع خاصی از مزرعه لینک بوده و هدف آن ایجاد مجموعه‌ای بزرگ از سایت‌ها است که باهم در ارتباط بوده و به یک سایت موردنظر لینک‌دهی می‌کنند. وبمسترها با توجه به نبود مزرعه خالی به فکر ایجاد یک مزرعه شخصی لینک افتادند. در ابتدا راه‌اندازی وبلاگ‌های تخصصی که در سرویس‌های رایگان ایجاد می‌شدند راه‌حل بسیار موثری بود و دلیل آن را می‌توان رنک پیج بسیار بالای آن‌ها دانست. برای انجام آن گزینه‌های مختلفی در دسترس و هزینه بسیار پایین ایجاد یک مزرعه بر محبوبیت و بهره‌مندی از آن افزود. بدین ترتیب استفاده از این روش در مدت زمان کمی فراگیر شد و ماحصل آن کاهش ارزش بلاگ‌ها از منظر گوگل بود. این امر سبب کاهش اثر pbn شد اما خلاقیت متخصصین سئو سبب گسترش مفهوم pbn شد. pbn مخفف Private Backlink Network است.

جایگزینی دامنه با بلاگ‌ها

کم‌ارزش شدن بلاگ‌ها، وجود سرویس هاست رایگان و قیمت پایین دامنه سبب ایجاد وب سایت‌های تخصصی شد و البته وجود دامنه‌های بسیار زیاد، تغییر روندکاری و عدم موفقیت برخی بر گسترش این فرآیند افزود. گوگل با ارائه الگوریتم‌های مختلفی سعی در مقابله با pbn و مزرعه لینک داشت اما همیشه خلاقیت سئوکارها یک قدم از الگوریتم‌های گوگل جلو بودند. در سال ۲۰۱۴ گوگل با بکارگیری متخصصین خود سعی در مقابل با شبکه‌های بزرگ pbn کرد و پس از این تاریخ ریسک استفاده از این روش بسیار زیاد شد و برخی از سایت‌های مختلفی با افت شدید رتبه و هم‌چنین جریمه مواجه شدند. این حوادث سبب حذف و کنارگیری pbn نشد و در مقابل روش‌های مختلفی برای فرار از الگوریتم‌های گوگل ابداع شد. ماحصل این مبارزه مستمر با افزایش قیمت هزینه‌های ایجاد pbn و کاهش اثر لینک‌سازی همراه بود.

دلایل استفاده از pbn

دلایل استفاده از pbn چیست؟

روش لینک‌سازی خارجی بسیار رایج بوده و افراد با شناسایی سایت‌های معتبر و مرتبط و با پرداخت هزینه یا انجام فعالیت‌های مختلف سعی در ایجاد ارتباط و لینک‌سازی با سایت‌ها می‌کنند. این امر با چند ایراد همراه است.

  • ممکن است سایت انتخابی فعالیت خود را کاهش دهد و یا در برخی موارد امکان کاهش تمرکز محتوایی از سایت مبدا هست.
  • امکان رصد سایت سایت‌های رقیب برای کپی‌برداری و شناسایی فعالیت‌های سایت افزایش می‌یابد.
  • سایت‌های معتبر و دارای ارزش هزینه زیادی برای ایجاد لینک‌سازی درخواست دارند.
  • حال با این شرایط می‌توان گفت ایده ایجاد شبکه لینک خصوصی بسیار منطقی‌تر است. دلایل استفاده از pbn به شرح زیر است.

کنترلی دقیق بر منابع لینک‌سازی

اگر تمامی سایت‌های لینک دهنده تحت نظارت یک فرد باشند، امکان بروز مشکلاتی مانند حضور رقبا، کاهش تمرکز محتوایی و کاهش کیفیت فعالیت از بین خواهد رفت. سیاه‌ترین حالت ممکن در این روش جریمه شدن توسط گوگل است که با توجه به اینکه تمامی لینک‌های تحت نظر و کنترل شخص است، امکان شناسایی لینک‌های مخرب بی‌ارزش وجود دارد. با انجام این مهم می‌توان از جریمه گوگل نیز رها شد.

بهره‌مندی از دامنه‌های آزاد و معتبر

به جای تمرکز بر سایت‌های ارزشمند که دارای محتواهای مرتبط هستند می‌توان دامنه‌هایی که فعالیت خود پایان می‌دهند رصد و شناسایی کرد و از میان آن‌ها موضوعاتی که با سایت مبدا مرتبط هستند را انتخاب کرد. بدین ترتیب گزینه‌های زیادی برای لینک‌سازی و ساخت شبکه‌ای بزرگ در دسترس است.

کاهش هزینه‌ها و ایجاد نظارت بیشتر

به‌طور معمول سایت‌های ارزشمند و معتبر دارای فرآیند‌های پیچیده‌ای برای پذیرش و تبادل لینک دارند. هم‌چنین هزینه درخواستی آن‌ها برای لینک‌سازی به‌طبع زیاد است؛ اما با بهره‌مندی از روش pbn علاوه‌بر کاهش هزینه‌ها امکان نظارت بیشتر نیز فراهم می‌شود.

با توجه به تمامی این موارد باید گفت استفاده از عملیات pbn یک امر دلخواه و سلیقه‌ای است اما در استفاده از آن باید بسیار دقت نمود تا متحمل جریمه از سمت گوگل نشد. موارد بسیاری را می‌توان نام برد که سایت با یک اشتباه تمامی ترافیک خود را از دست داده و به‌طور کامل سایت از دسترس خارج شده است. برای جلوگیری از بروز این مشکل باید از متخصصین این حوزه مشاوره و کمک دریافت کرد. برای انجام این مهم می‌توانید با کارشناسان دیجیتالیکس در ارتباط باشید. برای این‌ منظور از پل‌های ارتباطی قرار گرفته شده در پایین صفحه استفاده نمایید. هم‌چنین می‌توانید با شماره ۰۹۳۹۴۰۴۰۰۱۱ به صورت مستقیم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نوشته pbn چیست؟ دلایل استفاده از pbn اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-pbn/feed/ 0
بانس ریت Bounce Rate یا نرخ پرش چیست؟ https://digitalix.ir/what-is-bounce-rate/ https://digitalix.ir/what-is-bounce-rate/#respond Wed, 13 Jul 2022 07:20:26 +0000 https://digitalix.ir/?p=20506 بانس ریت یک نمونه از مفاهیم کاربردی در دنیای سئو و دیجیتال مارکتینگ است. کسب اطلاعات کامل در مورد این مفهوم می‌تواند در تحلیل عملکرد وب سایت بسیار موثر واقع شود. به‌طور کلی می‌توان گفت وب سایتی که دارای نرخ پرش بالایی بوده، مشتری‌پران است. در این مقاله کاربردی از سری مقالات مفید دیجیتالیکس قصد […]

نوشته بانس ریت Bounce Rate یا نرخ پرش چیست؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
بانس ریت یک نمونه از مفاهیم کاربردی در دنیای سئو و دیجیتال مارکتینگ است. کسب اطلاعات کامل در مورد این مفهوم می‌تواند در تحلیل عملکرد وب سایت بسیار موثر واقع شود. به‌طور کلی می‌توان گفت وب سایتی که دارای نرخ پرش بالایی بوده، مشتری‌پران است. در این مقاله کاربردی از سری مقالات مفید دیجیتالیکس قصد داشته به بررسی مفهوم بانس ریت یا نرخ پرش چیست بپردازیم. هم‌چنین عوامل موثر بر بانس ریت یا نرخ پرش را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد.

بانس ریت یا نرخ پرش چیست؟

Bounce rate یا نرخ پرش، یکی از اصلی­ترین عوامل تاثیرگذار در سئو سایت است و نقش قابل ­توجهی در موفقیت آن دارد. نرخ پرش، درصد بازدیدهایی است که طی آن کاربر بلافاصله پس از ورود و بدون تعامل با صفحات وب­سایت، از آن خارج می­شود. به عبارتی دیگر نرخ پرش به کاربرانی اشاره دارد که وارد یک وب­سایت می­شوند و بدون بررسی صفحات این وب­سایت، بلافاصله از آن خارج می­شوند. نرخ پرش، تعداد کاربران خارج شده از سایت را نسبت به تعداد کل کاربران، در یک بازه زمانی مشخص اندازه می­گیرد. بالا بودن نرخ پرش یک وبسایت به معنی ناکارآمدی و عدم جذابیت آن وب­سایت برای کاربران است. هرچه نرخ پرش یک وبسایت بالاتر باشد، تاثیر منفی بیشتری بر سایت می­گذارد؛ بنابراین در صورت افزایش نرخ پرش، لازم است سایت به سرعت بررسی و بهینه­ سازی شود.

بانس ریت چیست

عوامل موثر بر بانس ریت یا نرخ پرش چیست؟

تولید محتوای مناسب

همان­طور که می­دانید محتوا یکی از مهم­ترین بخش‌­های موثر در سئوی سایت محسوب می­شود و در کاهش نرخ پرش نیز نقش قابل­ توجهی دارد. چنانچه یک سایت از محتوایی خوب و باکیفیت برخوردار باشد، کاربر از بودن در آن لذت می­برد و زمان بیشتری را در آن سایت سپری می­کند؛ به این صورت نرخ پرش سایت کاهش می­یابد.

 

سرعت بارگذاری صفحات سایت

بالا بودن سرعت بارگذاری صفحات سایت، تاثیر بسیاری در کاهش نرخ پرش دارد. در صورت بالا بودن سرعت بارگذاری صفحات، نیازی نیست کاربر برای دیدن مطالب موردنظرش منتطر بماند؛ بنابراین در نیمه راه سایت را ترک نمی­کند.

کاربری آسان سایت

سهولت استفاده از یک وبسایت، این فرصت را در اختیار کاربر قرار می­دهد تا به راحتی با سایت ارتباط برقرار کرده و مطلب موردنظر خود را با سرعت بیشتری پیدا کند؛ از همین ­رو کاربری آسان و دسترسی سریع به اطلاعات وبسایت، نقش زیادی در کاهش نرخ پرش دارد.

لینک ­دهی داخلی

ممکن است کاربر در هنگام مطالعه یک مطلب، به موردی برخورد کند که اطلاعات کاملی نسبت به آن ندارد، چنانچه در این مطلب لینک­‌های داخلی وجود داشته باشد، کاربر اشتیاق پیدا می­کند که درباره موضوع موردنظرش، اطلاعات بیشتری کسب نماید، در نتیجه برروی لینک، کلیک کرده و به مطالعه صفحه جدیدی از وبسایت می­پردازد و این موضوع باعث کاهش نرخ پرش وبسایت می­شود.

عوامل موثر بر بانس ریت

طراحی و گرافیک سایت

شکل ظاهری یک سایت تاثیر مستقیمی بر استقبال کاربران با آن سایت دارد. حتی اگر یک وب­سایت دارای محتوایی خوب و باکیفیت باشد اما ظاهر نامناسبی داشته باشد، نمی­تواند در جذب کاربران موفق عمل کند؛ بنابراین توصیه می­شود که وب­سایت خود را با یک گرافیک ساده و زیبا، کاربر پسند نمایید.

هماهنگی کلمات کلیدی با مطالب سایت

از آن­جا که کاربران انتظار دارند، محتوای مرتبط با کلماتی که جستجو کرده­اند را مشاهده کنند، هماهنگی کلمات کلیدی با مطالب موجود در وب­سایت موضوع بسیار مهمی است و در صورت عدم هماهنگی این دو فاکتور با یکدیگر، کاربر بلافاصله سایت را ترک خواهد کرد.

 

ریسپانسیو بودن سایت

معمولا افراد علاقه دارند بیشتر فعالیت­های دیجیتال خود را با تلفن­های هوشمند انجام دهند؛ از همین­رو تعداد کاربرانی که با تلفن همراه به وبسایت­ها مراجعه می­کنند بسیار زیاد است. ریسپانسیو بودن یا واکنش گرایی، نقش مهمی در ماندگاری کاربران در وب­سایت دارد. کاربران سایتی را که انواع صفحات را به خوبی نشان ندهد به سرعت ترک خواهند کرد.

مدیریت تبلغات

استفاده بیش از حد و نادرست از تبلیغات، نارضایتی و خروج کاربران از سایت را به­دنبال دارد. میزان استفاده از تبلیغات یک وب­سایت باید به­گونه­ای باشد که موجب آزردگی خاطر کاربران نشود.

بررسی نرخ پرش یک وب سایت

به­طور کلی، نرخ پرش ایده­آل برای یک سایت، عددی بین 20 تا 30 درصد درنظر گرفته شده است؛ در صورتی که این عدد بین 30 تا 40 درصد باشد، نیز مشکلی ایجاد نمی­کند؛ بنابراین سایت­هایی که نرخ پرش آن­ها زیر 40 درصد است، از عملکرد مناسبی برخوردار هستند. چنانچه نرخ پرش یک سایت بالای 50 درصد باشد، نگران­کننده است و نیاز به بررسی و بهینه­سازی دارد. توجه داشته باشید که برای مشاهده نرخ پرش وب­سایت خود می­توانید از برنامه Google Analytics استفاده نمایید و با بررسی نرخ پرش هر یک از صفحات سایت، عملکرد بازدیدکنندگانی که وارد صفحه شده­اند را ارزیابی کنید.

بررسی نرخ پرش یک وب سایت

علل بالا یا پایین بودن بانس ریت یا نرخ پرش چیست؟

برخی اوقات نرخ پرش به طرزی غیرواقعی بالا یا پایین نشان داده می شود، ما در این قسمت قصد داریم دلایل موثر بر این موضوع را بررسی کنیم:

روبات­ های اسپم

معمولا ربات­ها در بیشتر مواقع وارد سایت شما می­شوند. بعضی از این ربات­ها مانند روبات گوگل، بی آزارند؛ اما برخی دیگر آزاردهنده و بد هستند و می­توانند مطالب وب­سایت شما را سرقت کرده و آن را برروی سایت­های اسپمی قرار دهند. این روبات­ها گاهی از طریق گوگل انالیتیکس، شناسایی و وارد حساب آماری شده و باعث تغییرات نرخ پرش می­شوند.

تنظیمات نادرست

دومین دلیل موثر بر نرخ پرش، تنظیمات نادرست گوگل انالیتیکس است که در بیشتر اوقات نرخ پرش را صفر نشان می­دهد. در صورتی که نرخ پرش صفر را مشاهده کردید، پیش از خوشحالی باید بدانید این عدد کمی غیرواقعی است و لازم است تنظیمات مربوطه را مجدد بررسی و اصلاح نمایید.

نوشته بانس ریت Bounce Rate یا نرخ پرش چیست؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-bounce-rate/feed/ 0
سئو محتوا چیست؟ اصول محتوای سئو شده https://digitalix.ir/seo-content/ https://digitalix.ir/seo-content/#respond Wed, 06 Jul 2022 10:41:59 +0000 https://digitalix.ir/?p=20477 احتمالا تا به حال در مورد سئو محتوا چیزهایی شنیده‌اید. ولی برای اینکه به صورت دقیق بدانید که سئو محتوا چیست، انواع محتوای سئو شده کدامند؟ و آگاهی از موارد مرتبط دیگر، با دیجیتالیکس همراه باشید. یکی از بخش‌های با اهمیت سئو داخلی، برخورداری از محتوای سئو شده در وب سایت می‌باشد. اما سئو محتوا […]

نوشته سئو محتوا چیست؟ اصول محتوای سئو شده اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
احتمالا تا به حال در مورد سئو محتوا چیزهایی شنیده‌اید. ولی برای اینکه به صورت دقیق بدانید که سئو محتوا چیست، انواع محتوای سئو شده کدامند؟ و آگاهی از موارد مرتبط دیگر، با دیجیتالیکس همراه باشید.

یکی از بخش‌های با اهمیت سئو داخلی، برخورداری از محتوای سئو شده در وب سایت می‌باشد. اما سئو محتوا به چه معناست؟ اگر بخواهیم به صورت خلاصه توضیح دهیم سئو کردن محتوا یعنی ایجاد و بهبود محتوایی که پتانسیل بدست آوردن رتبه بالا در موتورهای جستجو را دارد و می‌تواند ترافیک بسیاری را از نتایج جستجو بدست آورد.

منظور از محتوای سئو شده چیست؟

اگر بخواهید معنای محتوای سئو شده را به خوبی درک کنید، اول باید یک ذهنیت درست نسبت به اهداف سئو، انواع محتوا و بهبود (بهینه کردن) محتوا داشته باشید.

سئو یعنی چه؟ سئو به فرآیند بهبود سایت می‌گویند با این هدف که سایت‌مان بیشترین حضور را در نتایج موتورهای جستجو و گوگل داشته باشد. فرآیند سئو مراحلی دارد که این مراحل را در حالت کلی می‌توانیم به سه بخش سئو داخلی، فنی و خارجی تقسیم کنیم. سئو محتوا که موضوع امروز ماست زیرمجموعه‌ای از سئو داخلی به حساب می‌آید.

سئو داخلی با بهینه کردن عنوان صفحه و هدینگ ۱H شروع شده و پس از آن تا آخر محتوای صفحه را بهینه می‌کند. هدف ما از ایجاد محتوای سئو شده نگارش محتوایی می‌باشد که با اصول سئو مطابقت داشته باشد و موتورهای جستجو آن را به خوبی درک می‌کنند. در عین حال این محتوا می‌تواند جواب درستی به نیاز کاربران بدهد.

حتما بخوانید: سئو داخلی چیست؟ چه فاکتورهایی دارد؟

چند نوع محتوای سئو شده وجود دارد؟

محتوا می‌تواند به صورت‌های متفاوتی باشد. محتوا می‌تواند نوشته، تصویر، صدا، ویدئو، اینفوگرافیک یا ترکیبی از آن‌ها باشد.

به صورت کلی انواع مختلف محتوا شامل موارد زیر می‌باشند:

محتوای سئو شده یعنی چی؟

پست‌های وبلاگ وب سایت

این فرمت رایج‌ترین و معمول‌ترین فرمت محتوا می‌باشد. یک پست می‌تواند ترکیبی از نوشته، عکس‌ها و ویدئو باشد. شما می‌توانید پست را در انواع مطلب، فهرست، آموزش، خبر با اطلاعات کلی بنویسید.

 

حتما بخوانید: تولید محتوا چیست؟

صفحه‌های ثابت

محتوایی که در صفحه‌های ثابت وب سایت مثل صفحه درباره ما موجود است.

صفحه‌های محصولات

محتوایی که به معرفی کالاهای فروشی یا خدمات ارائه شده یک وب سایت می‌پردازد.

 صفحه‌های فرود

صفحه‌هایی که به طور خاص جهت استفاده در کمپین‌های تبلیغاتی PPC ساخته می‌شوند و یا نخستین صفحه‌ای که افراد در زمان وارد شدن به وب سایت با آن روبرو می‌شوند.

 

حالا که دریافتید سئو محتوا چیست و انواع محتوای سئو شده کدامند، بررسی می‌کنیم یک محتوای سئو شده چه ویژگی‌هایی دارد.

ویژگی‌های محتوای سئو شده چیست؟

جدا از هرگونه فرمتی که محتوا می‌تواند داشته باشد، مواردی هستند که برای ایجاد محتوای سئو شده در سایت باید به آن‌ها توجه کنید تا از بهینه و مناسب بودن محتوا مطمئن شوید. هم‌اکنون به معرفی و شرح برخی از این موارد می‌پردازیم:

۱- جست و جوی کلمات کلیدی

بهینه سازی محتوا با جست و جوی واژگان کلیدی شروع می‌شود. پیش از اینکه در مورد مقدمه محتوا فکر کنید، باید اول به سرچ کلمات کلیدی برای وب سایت بپردازید. اطلاع یافتن از واژگان کلیدی که افراد در زمان استفاده از گوگل و سایر موتورهای جستجو، آن‌ها را تایپ می‌کنند دو کاربرد دارد:

  • شما می‌توانید از نوع محتوایی که کاربر در پی آن است و او را راضی می‌کند، آگاهی پیدا کنید.
  • شما می‌توانید از نحوه بهینه سازی محتوا و بالا رفتن شانس حضور آن در نتایج ابتدایی سرچ آگاهی پیدا کنید. این مورد در طولانی مدت به بالا رفتن ترافیک و رتبه وب سایت کمک می‌کند.

 

نتیجه حاصل شده از سرچ کلمات کلیدی سه چیز می‌باشد:

  • تصمیم گیری درست در مورد انتخاب واژه کلیدی هدف
  • انتخاب مجموعه‌ای از واژه‌های کلیدی بلند و مرتبط با واژه کلیدی اصلی
  • انتخاب مجموعه‌ای از واژگان کلیدی متشابه (کلمات کلیدی LSI) و مرتبط با واژه کلیدی اصلی

این اقدامات جزوی از فرآیند سئو به حساب می‌آیند. به بیان دیگر:

  • کلمه کلیدی اصلی باید در URL، عنوان صفحه و هدینگ ۱H استفاده شود.
  • کلمه‌های کلیدی طولانی یا همان بلند می‌توانند در عنوان زیرشاخه‌ها به کار برده شوند.
  • سایر واژگان کلیدی LSI می‌توانند در عنوان زیرشاخه‌ها و بدنه اصلی نوشته قرار داشته باشند.

ویژگی های محتوای سئو شده

۲- استفاده از کلمات کلیدی در محتوا

 استفاده از کلمه‌های کلیدی اصلی در بخش‌های ابتدایی محتوا

احتمالا اکثر شما از این موضوع اطلاع دارید که باید کلمه‌های کلیدی اصلی را در عنوان صفحه و هدینگ H1 به کار ببرید. مورد مهمی که در اینجا وجود دارد این است که استفاده حداقل یکبار از همین واژگان کلیدی اصلی در چندین پاراگراف اول نوشته هم همانقدر اهمیت دارد.

یک قانون کلی هست که شاید شنیده باشید که همواره قسمت مهم یک محتوا همانی می‌باشد که در ابتدای آن هست. پس با این کار می‌توانید به گوگل و سایر موتورهای جستجو نشانه‌هایی بدهید که کلیت محتوای صفحه را خیلی خوب بفهمند.

به کار بردن کلمات کلیدی بلند در عنوان زیرشاخه‌های نوشته

زمانی که یک واژه کلیدی به خصوص را هدف قرار می‌دهید، لازم نیست در هر بخش از محتوا چندین بار آن را به کار ببرید. بلکه شما می‌توانید از مشتقات آن واژه کلیدی در محتوا استفاده کنید.

یکی از شیوه‌های عالی برای دنبال کردن این استراتژی، پیدا کردن واژه‌های کلیدی بلند و مرتبط با واژه کلیدی اصلی و سپس به کار بردن آن‌ها در عنوان زیرشاخه‌های نوشته می‌باشد. واژه کلیدی‌تان را در قسمت سرچ گوگل تایپ کنید و به پیشنهادات گوگل توجه کنید. این عبارت‌هایی را که گوگل توصیه می‌کند، برای به کارگیری در زیرشاخه‌های متن، کلمه‌های کلیدی خیلی مناسبی می‌باشند.

یکی از روش‌های دیگر یافتن کلمه‌های کلیدی، توجه به پرسش‌هایی است که افراد در گوگل سوال می‌کنند و این موتور جستجو آن‌ها را در کادر  People Also Askنشان می‌دهد. البته در زبان فارسی این امکان هنوز مشاهده نشده است.

 

 استفاده از LSI در محتوا

کلمات کلیدی متشابه یا LSI، به عبارت‌هایی گفته می‌شود که از لحاظ معنایی متشابه یا مرتبط با کلمه کلیدی اصلی شما می‌باشند. ولی به چه دلیل این کلمات اهمیت دارند؟

گوگل یک فناوری به نام رنک برین را معرفی کرد و شروع به به کار بردن این تکنولوژی در الگوریتم رتبه بندی وب سایت‌ها کرد. این موتور جستجو با استفاده از این تکنولوژی سعی در فهمیدن مفهوم واژگان کلیدی داشته و از این مسئله در سیستم رتبه بندی وب سایت‌ها بهره می‌برد. ولی چطور کلمات کلیدی متشابه را پیدا کنیم؟

راحت‌ترین راه برای انجام این کار، جستجوی کلمه کلیدی مورد نظر و توجه به عبارت‌هایی می‌باشد که در بخش related searches نتایج جستجو نشان داده می‌شوند.

روش دیگر پیدا کردن کلمات کلیدی LSI رفتن به سراغ ابزارهایی مثل LSI Graph است. LSI Graph کلمات کلیدی متشابهی را به شما توصیه می‌کند که می‌توانید آن‌ها را در متن محتوا به کار ببرید.

ابزار LSI Graph بر خلاف خیلی از ابزارهای شناخته شده دیگر در این زمینه، می‌تواند از واژگان کلیدی فارسی هم پشتیبانی کند.

سایر مواردی که برای ایجاد محتوای سئو شده در سایت باید به آن‌ها توجه کنید را در ادامه نام می‌بریم.

  • استفاده از محتوای متنی در کنار دیگر انواع محتوا
  • به نیت اصلی کاربر پاسخ مناسبی بدهید و از اول او را راضی نگه دارید.
  • نوشتن محتوای بلند و طولانی
  • استفاده از لینک داخلی و لینک خارجی در محتوا
  • توجه زیاد به خوانایی مقاله
  • بهینه کردن قسمت‌های غیر متنی

و….

حال که فهمیدید سئو محتوا چیست و محتوای سئو شده چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد، می‌توانید با تولید محتوای مناسب، وب سایت و کسب و کار خود را توسعه دهید.

پیشنهاد ویژه: دوره سئو در مشهد از صفرتاصد

نوشته سئو محتوا چیست؟ اصول محتوای سئو شده اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/seo-content/feed/ 0
تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ https://digitalix.ir/what-is-keyword-research/ https://digitalix.ir/what-is-keyword-research/#respond Sat, 02 Jul 2022 06:13:49 +0000 https://digitalix.ir/?p=20472 بسیاری از افراد برای پاسخ به سوالات خود و یا دریافت اطلاعات مورد نظر به جستجو در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل می­کنند. عبارت تایپ شده در موتورهای جستجوگر کلمات کلیدی محسوب می­شوند و صفحات به نمایش درآمده از نتیجه جستجو، صفحاتی از وب هستند که براساس این کلمات کلیدی بهینه شده‌­اند. برای آن که این […]

نوشته تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
بسیاری از افراد برای پاسخ به سوالات خود و یا دریافت اطلاعات مورد نظر به جستجو در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل می­کنند. عبارت تایپ شده در موتورهای جستجوگر کلمات کلیدی محسوب می­شوند و صفحات به نمایش درآمده از نتیجه جستجو، صفحاتی از وب هستند که براساس این کلمات کلیدی بهینه شده‌­اند. برای آن که این فرآیند دارای نتیجه بهتری باشد، باید با عملیات تحقیق کلمات کلیدی به ­طور کامل آشنایی داشت. موفقیت فرآیند سئو با انجام تحقیق کلمات کلیدی افزایش می‌یابد؛ چرا که صفحات مورد نظر براساس آن بهینه­‌سازی می شود. در این بخش از آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس قصد داریم موضوع تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه انجام می­شود را مورد بررسی قرار دهیم.

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟

همان طور که بیان شده کاربران اینترنت برای جستجو مطالب مورد نظر در اینترنت از کلمات کلیدی استفاده می­کنند. این کلمات کلیدی که توسط کاربر مورد جستجو قرار می­گیرد در مطلب مورد جستجو با چگالی مشخصی تکرار شده است. بدین ترتیب برای تولید کننده محتوا و سئوکار بسیار مهم بوده که قبل از شروع پروژه نسبت به کلمات کلیدی سایتی که قصد کار کردن با آن را دارد آگاه باشد. این عمل سبب می­شود تا مطلب نگارش شده حول کلید واژه مرتبط باشد و به ­طور کلی عمل نگارش هدفمند­تر و با استراتژی پیش رود. انجام درست تحقیق کلمات کلیدی شامل موارد مختلفی مانند نوع خدمت یا محصول، بودجه و منابع، چگونگی فعالیت رقبا، سطح دانش کاربران مورد هدف و موارد این چنینی است.

 

دلیل اهمیت تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی را می­توان تنها روش عملی برای مطلع شدن نسبت به آنچه که کاربران در موتورهای جستجوگر وارد می­کنند دانست. اگر قصد از نگارش مطالب این است که مورد توجه، مطالعه و جستجو کاربران قرار بگیرد باید با روش‌­های تحقیق کلمات کلیدی آشنایی کامل داشت. متاسفانه باید گفت بسیاری از وب سایت­‌های موجود در فضای اینترنت مرتکب اشتباهات این چنینی می­شود و طبق آمار بیش از 90 درصد صفحات موجود در اینترنت از گوگل هیچ ترافیکی دریافت نمی­کنند. یکی از دلیل این مهم عدم توجه به فرآیند تحقیق کلمات و هم­چنین عدم آگاهی نسبت به اهمیت آن در افزایش بازدید از صفحه است.

اهمیت تحقیق کلمه کلیدی

انتخاب کلمات کلیدی

کلمات کلیدی دارای دامنه بسیار گسترده­ای است و می­تواند ترکیبی از چند واژه که به آن کلمات کلیدی دنباله‌­دار یا بلند گفته می­شود. در انتخاب کلمات کلیدی در بیشتر مواقع سعی بر این است که از تک واژه‌­های کلیدی استفاده شود؛ به عبارتی دیگر تک واژه، از منظر بسیاری از افراد بهترین انتخاب برای کلمات کلیدی هستند، زیرا به شکلی گسترده از آن­‌ها استفاده می­شود. از طرفی باید گفت به دلیل استفاده گسترده از تک واژه برای کلمات کلیدی توسط تولیدکننده محتوا، رقابت بر سر آن بسیار سخت است. در برخی موارد استفاده از تک واژه کمی مبهم و کلافه‌­کننده است؛ به عنوان مثال در نگارش یک محتوا با کلمه کلیدی “لباس” به ­طور کامل مشخص نیست شخص جستجوکننده دنبال چه لباسی، برای چه جنسیتی، چه طرحی و مواردی این چنینی است و این کمی کار را دشوار می­کند.

طبق مثال بیان شده در متن بالا و دلایل شواری استفاده از آن، استفاده از کلمات کلیدی تک واژه­ای در بسیاری از موارد ناکارآمد محسوب می­شود و بهتر است کلید واژه­‌هایی استفاده کرد که متشکل از چند کلمه مرتبط است. این مهم سبب می­شود تا کاربر به سمت مطالبی هدایت شوند که نزدیک­ترین کلمات به عبارت جستجو در آن قرار گرفته است. برای اصلاح مثال بالا می­توان کلید واژه “لباس مجلسی زنانه” یا “لباس راحتی مردانه” تعیین کرد.

 

مراحل تحقیق کلمات کلیدی

برای انجام تحقیق کلمات کلیدی باید نسبت به مراحل آن آگاهی کامل داشت. با اطلاع از چگونگه انجام شدن تحقیق کلمات کلیدی می­توان بهترین کلید واژه­ها را برای وب سایت انتخاب کرد. این مراحل به شرح زیر است.

 تمامی جوانب مورد بررسی قرار بگیرد

باید در خصوص نوع فعالیت صفحه اطلاعات کاملی داشت. اگر صفحه مورد نظر یک فروشگاه آنلاین است، باید نسبت به تمامی محصولات آن، نحوه عرضه، چگونگی ارسال، مسائل مربوط به خدمات و مواردی از این دست اطلاع داشت. این اطلاعات باید دقیق و عاری از هرگونه ابهام باشد. مطالعه در خصوص نوع فعالیت صفحه و کسب اطلاعات بیشتر در حوزه کاری و رقبای آن می­تواند سبب افزایش ایده‌­های نوین و خلاقیت شود و ثمره آن انتخاب بهترین کلمات کلیدی است.

مراحل تحقیق کلمه کلیدی

هدف­گذاری

تعیین نمودن هدف یکی از مهم­ترین مراحل در تحقیق کلمات کلیدی است. تمامی فعالیت‌­ها حول اهداف تعیین شده قرار دارند و بهتر است ماموریت خود از ایجاد صفحه اینترنتی را به بهترین شکل ممکن تعیین کرد. در صورت شفاف بودن هدف، انتخاب کلمات کلیدی بسیار راحت­‌تر خواهد بود.

تهیه لیست مشخص از موضوعات مرتبط

تهیه یک لیست مشخص از موضوعات مرتبط یکی دیگر مراحل مهم در تحقیق کلمات کلیدی است. این لیست باید براساس جزئی­ترین موارد دسته‌­بندی شده و بر روی هر کدام از آن­ها زمان صرف شود.

تعیین کلمات کلیدی

براساس لیست تعیین شده از موضوعات مرتبط، از هر یک از مدیران بخش­ها و یا کارمندان بخواهید برای هر یک از آن­ها یک کلمه کلیدی مناسب انتخاب کنند. این فرآیند سبب می­شود تا در کمترین زمان ممکن به لیستی از کلمات کلیدی مختلف دست پیدا کرد. این عمل می­تواند در سرعت بخشیدن به فرآیند تحقیق کلمات کلیدی موثر واقع شود.

 

بهره‌­مندی از ابزار مناسب برای تعیین کلمه کلیدی

ابزارهای مختلفی برای تحقیق کلمات کلیدی وجود دارد که باید نسبت به مناسب­تر و کاربردی­‌ترین آن­ها اطلاعات کافی داشت. به­ طور کلی گوگل یکی از بهترین ابزارهای پیداکردن کلمات کلیدی است.

اطلاع از هدف کاربر

باید به ­طور دقیق نیاز کاربر را شناسایی کرده و در خصوص رفع آن تلاش کرد. باید دانست که هدف کاربر از جستجو کلمات کلیدی چیست و براساس آن فرآیند تحقیق کلمات کلیدی را انجام داد.

موارد بسیار دیگری را می­توان در لیست مراحل تحقیق کلمات کلیدی بیان کرد اما در این مطلب شده تا مهم‌­ترین و کاربردی­‌ترین آن­ها بیان شود. علاوه ­بر این توضیح در خصوص تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه انجام می­شود، ممکن است برخی افراد با تعیین و انتخاب کلمات کلیدی با چالش مواجه باشند. در این صورت پیشنهاد می­شود از خدمات مشاوره رایگان دیجیتالیکس بهره­‌مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09394040011 در تماس باشید.

 

نوشته تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-keyword-research/feed/ 0
کرال باجت یا بودجه خزش چیست؟ https://digitalix.ir/what-is-crawl-budget/ https://digitalix.ir/what-is-crawl-budget/#respond Wed, 29 Jun 2022 07:20:25 +0000 https://digitalix.ir/?p=20463 در مسیر سئو سایت با مفاهیم پایه و مهمی مواجه هستیم که یکی از مهم­ترین آن­‌ها کرال باجت است. متاسفانه بیشتر متخصصین سئو توجه­‌ای به آن ندارند و همین امر سبب کاهش سرعت رشد سئو می­شود. مفهوم کرال باجت به مقدار سهم و بودجه صفحات وب سایت برای دیده شدن و ایندکسینگ به وسیله کراولرهای […]

نوشته کرال باجت یا بودجه خزش چیست؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
در مسیر سئو سایت با مفاهیم پایه و مهمی مواجه هستیم که یکی از مهم­ترین آن­‌ها کرال باجت است. متاسفانه بیشتر متخصصین سئو توجه­‌ای به آن ندارند و همین امر سبب کاهش سرعت رشد سئو می­شود. مفهوم کرال باجت به مقدار سهم و بودجه صفحات وب سایت برای دیده شدن و ایندکسینگ به وسیله کراولرهای گوگل اشاره دارد. هرچه میزان استفاده بهینه از بودجه خزش بیشتر باشد، شانس بیشتری می­توان برای دیده شدن در موتورهای جستجو و کسب رتبه‌­های بهتر داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کرال باجت چیست در ادامه با ما همراه باشید.

کرال باجت crawl budget چیست؟

بودجه خزش یا کراول باجت به تعداد صفحاتی گفته می­شود که ربات گوگل در بازه زمانی معینی برای ایندکس کردن آن­‌ها خزش می­کند. بهینه­‌سازی کرال باجت مراحلی بوده که به شکلی خاص می­توان در خصوص افزایش میزان بازدید ربات­های موتورهای جستجو در صفحه­‎‌ های مورد نظر انجام داد. هرچه میزان بازدید صفحه­‌ای بیشتر باشد، بروزرسانی صفحه مورد نظر برای خزیدن بیشتر می­شود. در اینجا این سوال مطرح می­شود که آیا بودجه خزش یا کراول باجت در بهینه­سازی سایت عامل تاثیرگذاری است؟ در جواب این سوال باید گفت سایت هنگامی با کلمات کلیدی متفاوت در صفحه­‌های نتایج گوگل مورد نمایش قرار می­گیرد که این صفحه‌­ها توسط ربات­‌های گوگل مورد ایندکس قرار گرفته شده باشند.

 

دلیل اهمیت کراول باجت برای سئو

به­ طور کلی اگر گوگل نتواند صفحه‌­ای از وب سایت را ایندکس نماید، به آن صفحه نمی­تواند رتبه‌­ای دهد. اگر میزان صفحه‌­ها از کرال باجت بیشتر باشد به طبع تعدادی از این صفحات ایندکس نمی­شود. نیازی به نگرانی بابت کرال باجت نیست؛ زیرا موتور جستجوگر گوگل را می‌توان یکی از برترین موتورهای جستجو در خصوص پیدا کردن و ایندکس کردن صفحه‌های وب سایت دانست. به هنگام کراول باجت باید به برخی نکات مهم توجه داشت. این موارد به شرح زیر است.

  • اگر دارای یک سایت بزرگ هستید، ممکن است گوگل برای پیدا کردن تمامی صفحات وب سایت با مشکل مواجه شود.
  • اگر در وب سایت خود بخش جدیدی را اضافه کرده‌اید که دارای صفحات زیادی هستند، ممکن است ایندکس شدن آن‌ها با چالش‌های مختلفی مواجه باشد.
  • وجود ریدایرکت زیاد سبب از دست رفتن کرال باجت می‌شود.

دلایل اهمیت کراول باجت

رابطه بین سئو و کراول باجت چیست؟

حالا که با مفهوم کرال باجت چیست آشنا شدید باید بدانید که بین تعداد نمایش‌های صفحه وب سایت و تعداد پیمایش‌های یک صفحه توسط گوگل، یک رابطه مستقیم وجود دارد. صفحاتی که توسط ربات‌های گوگل بیشتر مورد پیمایش قرار بگیرند، در نتایج مورد جستجو گوگل نیز بیشتر دیده می‌شوند. اگر گوگل یک صفحه را مورد ایندکس قرار ندهد، آن صفحه رتبه‌بندی نخواهد شد.

 

ترفندهایی برای افزایش نرخ کراول باجت چیست؟

حال که با کارول باجت چیست آشنایی پیدا کردید به سراغ ترفندهای موجود برای افزایش نرخ آن در وب سایت می‌رویم.

افزایش سرعت

اگر سرعت باز شدن صفحات اصلی و مهم سایت پایین باشد، هنگامی که کراولرهای گوگل از سایت مورد نظر بازدید می‌کنند به دلیل معطلی و تاخیر در لود شدن صفحات آن و بدون بررسی صفحات مهم و هدف، وب سایت را ترک می‌کنند. برای جلوگیری از بروز این مشکل باید راه‌حلی برای بهینه‌سازی و افزایش سرعت سایت ارائه داد. برخی از مهم‌ترین موارد برای افزایش سرعت سایت به شرح زیر است.

  • بهره‌مندی از یک هاست مناسب
  • استفاده از CDN
  • فعال کردن لیزی لود
  • بهینه‌سازی تصویرها

عدم استفاده از زنجیره ریدایرکت

یکی از مهم‌ترین مواردی که سبب می‌شود کراول باجت در وب سایت هدر رود، استفاده از زنجیره ریدایرکت است. برای جلوگیری از این چالش مهم می‌توان ریدایرکت چنج به صورت مستقیم از صفحات مبدا به مقصد ریدایرکت کرد. با انجام این مهم کراولرهای گوگل می‌توانند سریع‌تر به صفحه مورد نظر یا مقصد برسند.

 

پیشنهاد ویژه: دوره سئو در مشهد

پیداکردن لینک های شکسته

لینک‌های شکسته، لینک‌هایی خارجی یا داخلی بوده که به مقصدی نامشخص یا ناموجود لینک داده شده‌اند. وجود این لینک‌های شکسته سبب می‌شود تا بودجه خزش سایت هدر برود. برای پیشگیری از بروز این چالش باید هرچه سریع‌تر لینک‌های شکسته را شناسایی و حذف کرد. برای انجام این مهم می‌توان از بروکن لینک چکر استفاده کرد.

افزایش نرخ کراول باجت

انتخاب هاست مطلوب

همان طور که در مطالب گذشته توضیح دادیم، هاست در نقش قلب یک وب سایت عمل می‌کند، برای دسترسی به سایر مقالات مفید دیجیتالیکس می‌توانید کلیدواژه مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد نمایید. اگر از هاست اشتراکی برای وب سایت استفاده می‌شود باید به این نکته توجه داشت که تعداد هاست‌های فعال روی سرور اصلی بر کراول باجت تاثیر می‌گذارند. بدین ترتیب پیشنهاد می‌شود قبل از خریداری هاست، از کارشناسان مربوطه راهنمایی و مشورت دریافت کنید تا از بروز این مشکلات در آینده جلوگیری شود.

هدف‌مندسازی سایت مپ

وجود برخی از آدرس‌های غیر ضروری در سایت مپ سبب از بین رفتن کرال باجت می‌شود. این صفحات غیر ضروری شامل برگه‌های حذف شده با ارور ۴۰۴، صفحات نو ایندکس و سایر برگه‌های این چنینی است. برای جلوگیری از بروز این مشکل می‌توان فایل‌های سایت مپ را مورد بررسی و بهینه‌سازی قرار داد تا هدر رفتن کراول باجت جلوگیری کرد.

 

حتما بخوانید: سایت مپ (sitemap) چیست؟

تولید محتوا معتبر و باکیفیت

کراولرهای گوگل به هیچ عنوان محتواهای کپی و بی‌کیفیت را دوست نداشته و در صورت مشاهده آن‌ها، وب سایت را ترک کرده و صفحات آن را ایندکس نمی‌کنند. برای انجام یک کرال باجت مناسب باید از محتواهای معتبر و باکیفیت در وب سایت خود استفاده کرد.

لینک‌سازی داخلی و خارجی اصولی و حرفه‌ای

لینک‌سازی داخلی اصولی در وب سایت مانند یک پل ارتباطی میان صفحات سایت عمل می‌کند. با لینک‌سازی داخلی مناسب ربات‌های کرال باجت گوگل به راحتی می‌توانند از تمامی صفحات وب سایت دیدن کنند. این مهم در لینک‌سازی خارجی نیز صادق است. با انجام لینک‌سازی خارجی حرفه‌ای می‌توان اعتبار و سایت را در گوگل افزایش داد و سبب شد تا میزان کرال باجت نیز افزایش یابد.

تمامی این مطالب برای افزایش بازدید سایت و کسب رتبه بهتر در رنک گوگل است. کرال باجت یکی از اصلی‌ترین موارد برای رسیدن به این مسئله مهم است که همان طور که بیان شد بسیار از سئوکارها آن را نادیده گرفته و یا از آن اطلاعی ندارند. شما می­توانید در صورت تمایل، برای کسب اطلاعات بیشتر و تبادل نظر در قسمت کامنت­ها، پیشنهادات و نظرات خود را باما در میان بگذارید.

نوشته کرال باجت یا بودجه خزش چیست؟ اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/what-is-crawl-budget/feed/ 0
استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مراحل تدوین آن https://digitalix.ir/digital-marketing-strategy/ https://digitalix.ir/digital-marketing-strategy/#respond Wed, 22 Jun 2022 06:36:02 +0000 https://digitalix.ir/?p=20449 در سال­های اخیر به واسطه پیشرفت تکنولوژی و گسترش فضای مجازی، مشاغل اینترنتی بسیار رونق یافته اند. متاسفانه برخی از این کسب وکارها پس از گذشت مدتی دچار بحران و چالش می­شوند که در نهایت این امر سبب از بین رفتن کسب وکار می­شود. برای آن که بتوان در بازار کسب وکارهای آنلاین پیشرفت و […]

نوشته استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مراحل تدوین آن اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
در سال­های اخیر به واسطه پیشرفت تکنولوژی و گسترش فضای مجازی، مشاغل اینترنتی بسیار رونق یافته اند. متاسفانه برخی از این کسب وکارها پس از گذشت مدتی دچار بحران و چالش می­شوند که در نهایت این امر سبب از بین رفتن کسب وکار می­شود. برای آن که بتوان در بازار کسب وکارهای آنلاین پیشرفت و موفقیت کسب کرد باید یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ داشت. این مهم در جذب کاربران و مخاطبین هدف و تبدیل آن­ها به مشتریانی وفادار بسیار موثر است. در این مطلب از سری مقالات آموزشی-کاربردی دیجیتالیکس قصد بررسی موضوع استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست را داریم.

استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟

استراتژی بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه‌­­ای از فعالیت­‌های مختلف است که از کانال‌­های بازاریابی آنلاین برای رسیدن به اهداف مشخص استفاده می­شود. برای آن که بتوان استراتژی دیجیتال مارکتینگ را به بهترین شکل ممکن راه­اندازی و ایجاد کرد باید یک برنامه عملیاتی بازاریابی دیجیتال داشت. باید به این نکته توجه داشت که هر کسب وکاری نیاز به استراتژی دیجیتال مارکتینگ مخصوص به خود را دارد و هر استراتژی مناسب کسب وکار اینترنتی نیست. به‌طور معمول استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ با سه هدف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین می‌شوند. تعیین این اهداف کمک می‌کند تا برای تجات خود بتوان یک برنامه جامع و کامل تهیه کرد.

استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مراحل تدوین آن

مراحل تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال چیست؟

برای تدوین یک استراتژی بازاریابی دیجیتال قوی نیاز به انجام ۴ مراحل است.

 

تعیین شخصیت مشتریان

برای داشتن یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ موفق باید مخاطب مورد هدف خود را شناخت. مدیرانی که اطلاع ندارند که چه اشخاصی از محصولات یا خدمات آن‌ها استفاده می‌کند نمی‌تواند استراتژی مناسبی تدوین کنند. مشتریان محصولات یا خدمات لیدهایی هستند که با تدوین استراتژی موفق تبدیل به مشتریان دائمی و وفادار می‌شوند. در مطالب گذشته به‌طور کامل به موضوع لید چیست پرداختیم، برای دسترسی به این مطلب کلیک کنید. بسیاری از شرکت‌ها دارای مشتریانی با علایق مختلف هستند که باید نسبت به شخصیت هرکدام اطلاع کامل داشت. برای دسترسی به این مهم می‌توان از پرسونای مشتری استفاده کرد. به‌طور کلی اولین قدم برای تدوین یک استراتژی قوی دیجیتال مارکتینگ باید شخصیت‌شناسی دقیقی نسبت به مشتری و خریدار داشت. هم‌چنین براساس دانش کافی نسبت به مشتریان ایده‌آل می‌توان استراتژی را هدف راضی نگه‌داشتن این مشتریان تدوین کرد.

وجود فرض و حدس در این مرحله به هیچ عنوان کارساز نبوده و فرآیند تدوین استراتژی باید برپایه اطلاعات واقعی باشد. این اطلاعات شامل میزان درآمد مشتریان، محل زندگی آن‌ها، شغل مخاطب، محصول مورد علاقه، چالش‌های پیش‌‌روی مشتریان و مواردی از این دست است. این اطلاعات در رسیدن به شخصیت‌شناسی مشتری بسیار موثر است. باید کانال‌های مختلف برای دسترسی به این اطلاعات را نیز شناسایی کرد.

تعیین اهداف

همان‌طور که بیان شد استراتژی با سه هدف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین می‌شود. موضوع هدف از اهمیت بسیار بالایی در انجام استراتژی بازاریابی دیجیتال برخوردار است. باید به این نکته دقت داشت که هدف استراتژی با هدف کسب وکار همسو باشد. در واقع اهداف استراتژی براساس اهداف کسب وکار تنظیم می‌شوند. برای این مهم می‌توان سه سوال زیر را از خود پرسید.

  • قصد دارید به چه هدفی برسید؟
  • چه زمانی قصد دارید به این هدف برسید؟
  • رسیدن یا نرسیدن به این هدف چگونه ارزیابی می‌شود؟

یک هدف خوب باید دارای ۵ شاخص اصلی باشد. این شاخص‌ها شامل موارد زیر است.

  • مشخص باشد
  • قابل اندازه‌گیری باشد
  • قابل دستیابی باشد
  • مرتبط با کسب وکار باشد
  • به موقع انتخاب شوند

مراحل تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ

بررسی استراتژی فعلی دیجیتال مارکتینگ

برای بهبود روند استراتژی باید آن را مورد بررسی و کنترل قرار داد. برای آن که این بررسی به شکلی  صحیح انجام شود، اطلاع از عملکرد استراتژی ضروری است. هم‌چنین برای اطلاع درست از عملکرد استراتژی بازاریابی آنلاین باید رسانه‌های کسب وکار خود را به درستی مدیریت کرد. این رسانه‌ها شامل سه دسته کلی هستند.

 

رسانه‌های اکتسابی

این رسانه‌های رایگان بدون درخواست کسب وکار ایجاد شده‌اند‌. در واقع این رسانه‌ها با اهداف مختلفی توسط مشتریان یا کاربران برای معرفی و توضیح محصول یا کسب وکار شکل گرفته‌اند. به عنوان مثال به‌دلیل کیفیت بسیار بالای یک محصول، برخی سایت‌های اقدام به تولید محتواهایی در جهت تمجید و معرفی این محصول کرده‌اند.

رسانه‌های مربوط به کسب وکار

این رسانه‌ها توسط کسب وکار ایجاد شده‌اند. بلاگ‌ها، وب سایت‌ها، کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و سایر کانال‌ها و شبکه‌هایی که به صورت مستقیم به کسب وکار مربوط است در این دسته قرار می‌گیرد.

رسانه‌های پولی

این رسانه‌ها در قبال دریافت هزینه اقدام به تبلیغ و معرفی کسب و کار یا محصول می‌کنند.

بسیار مهم است که تلاش‌های صورت گرفته در جهت بازاریابی آنلاین را مورد بررسی قرار داد تا نسبت به عوامل موفقیت و شکست آگاهی کامل پیدا کرد. کنترل و بررسی استراتژی فعلی در تدوین مجدد استراتژی مورد هدف بسیار تاثیرگذار است.

تعیین بودجه

هنگام تدوین و انجام استراتژی بازاریابی دیجیتال باید بودجه مورد نظر را تعیین نمود. به‌طبع تنظیم یک استراتژی بالاتر از توان کسب وکار می‌توان موجب زیان شود و در بسیاری از موارد غیرکاربردی نیز است.

آموزش استراتژی دیجیتال مارکتینگ

برای آن که بتوان تمامی مراحل بیان شده برای تنظیم دیجیتال مارکتینگ را به بهترین شکل انجام داد باید آموزش‌های لازم در این زمینه را دریافت کرد. علاوه‌بر اینکه برای آموزش باید زمان و هزینه صرف کرد ممکن است نتیجه دلخواه حاصل نشود و دلیل آن عدم تجربه کافی در این زمینه است. به همین منظور می‌توان از کارشناسان متخصص و باتجربه دیجیتالیکس در این زمینه کمک گرفت.

باتوجه به توضیحات و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص استراتژی دیجیتال مارکتینگ، به اهمیت و لزوم آن در کسب وکارهای اینترنتی پی‌بردیم. کسب وکارهایی که به دنبال کسب موفیت‌های بیشتر هستند باید این مهم را در دستور کار خود قرار دهند. استراتژی بازاریابی آنلاین سبب افزایش تمرکز بر روی فعالیت‌های مربوطه و نظم بخشیدن به آن‌ها می‌شود. هم‌چنین این امر مهم می‌تواند نقاط ضعف و قوت یک سازمان را شناسایی کرده و روندی را ایجاد نماید تا نقاط قوت بهبود بخشیده شوند و نقاط ضعف نیز کاهش پیدا کنند. بررسی این موارد در رقبا در بهبود روند انجام این مهم می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

 

نوشته استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مراحل تدوین آن اولین بار در آژانس دیجیتال مارکتینگ دیجیتالیکس. پدیدار شد.

]]>
https://digitalix.ir/digital-marketing-strategy/feed/ 0